Discutii Generale L.C. Brasov

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• ce zici ca eu dadeam flashuri si am uitat sa merg cu limita legala si m-au ars )
    sigpic

Broker de asigurari DESTINE

Comment

• foarte nasol
      Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

• Dupa discutiile de-aseara cum a ramas?????
        O viata avem Români si o cinste!Desteptati-va ca am dormit destul!

Comment

• mumus stai linistit ca nu iti va da nimeni flash-uri.merg zilnic in afara orasului si daca e o masina la 20 care face flash-uri e bine.
          Logan Kiss Fm 1.4 MPI Gri Comete

Comment

• Ai dreptate theo.asa se intampla din pacate

Comment

• Originally posted by ALO68 View Post
              Dupa discutiile de-aseara cum a ramas?????
              deseara va fi deznodamantul
              Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan

Comment

• Merci.astept cu viu interes

Comment

• salutare decat sa stai in flashuri date de alti mai bine conduci la limita si stai cu bani si permisu in buzunar
                  sigpic

Comment

• eu dau mereu dupa ce vad radar... si o sa fac la fel si de acum incolo...mai ales de acum incolo.
                    Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

• Da pentru ca tu esti printre putini care au deprins codul rutier ne scris.
                      sigpic
                      Oglinzi MCV / Led Tuning / Activari functii LOGAN / HIDXenon / Leduri SMD / Accesorii Audio / ...

Comment

• si eu da flash-uri, si si 'primesc' mai ales cand merg la sfantu gheorghe si e radar sa vezi ce face lumea cu farurile. de vreo 2 ori am scapat de radar datorita unora carora nu le-a fost greu sa faca de 2-3 ori din faruri. am scapat in alba la limita, am franat in curba, si cand am ajuns la limita de viteza din zona era radaru...exact la t(z)anc, si o data in lunca calnicului, ploua afara torential, si astia stateau cu radaru, nu aveau treaba.

si azi am vazut un mcv cu radar si in spate un logan de politie, la maternitate. te luau din mers direct.

si multi dau flash-uri, si cand merg spre alba de exemplu, nu am vazut radar de care sa nu fi fost atentionat macar de o masina...acuma poate oi fi avut eu noroc. faza e ca si aia cu limuzine de lux dadeau flash-uri...
                        Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

• dau frate ca dupa ce au dat milioane pe detectoare ...si acum nu le mai sunt de folos ...si-au adus aminte cum era fara ...flash flash flash...
                          "when I grow up,sigpic I want to be a VDE"

Comment

• salutare lumeeeeee

Comment

• salutare domnu...gasisi masa de ping pong?

Comment

• inca nu am luat banii si ....nu ma lua tu cu domnu ...ca tot iti rup fashu la ping/pong

ma iei tu cu periuta
                                Last edited by phantom; 8 March 2010, 18:50. Reason: Automerged Doublepost

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google