si ce simti tu?? diferit fata de uleiul vechi?
Discutii Generale L.C. Brasov
Collapse
X
-
mersi . le-am citit. Imi rezerv dreptul de a nu crede nimic.
Desi mai sunt unii care spun ca metabond e super tare....eu imi permit sa am parerea mea.
Daca tu ai sa iti tii acest ulei 40000 km, este problema ta,daca tie ti se pare ca e ok...iar e problema ta...ptr ca e masina ta si o intretii cum crezi ca e mai bine.
Dar de aici si pana la a afirma sus si tare ca e incredibil,fantastic,supernustiucum...e cale lunga.
ps...eu ti-am cerut parerea ta ...adica ce simti tu....si tu mi-ai dat copy paste din linkul lor cu chestia aia cu frecare ,consum ,elasticitate,etc...
nu ma cert cu tine sa stii...dar cred ca e prea multa publicitate aiurea.Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.
Comment
-
nu ma supar,eu doar ti-am spus ce am constatat eu pana acuma si link-ul era ca sa iti faci o imagine
-parerea mea si o sustin in continuare e ca metabond e mai bun ca elf,mobil 1,etc
nu contest calitatea celorlalte uleiuri,dar am folosit pana acuma diferite game si asta mi s-a parut cel mai bun dintre toate
sigpic
Comment
-
singura mea mare prb cu acest ulei este ca se gaseste in oneves....si magazinu ala are numa marfa ieftina si proasta.
Ca sa intelegi de ce sunt eu impotriva lui....nu am dovezi ca e prost sau ca e bun...Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.
Comment
-
Eu unul as opta pentru un ulei de la un producator mare si as pune un tratament de ulei (oricum va ramane in motor si dupa schimbarea uleiului).sigpic
Oglinzi MCV / Led Tuning / Activari functii LOGAN / HIDXenon / Leduri SMD / Accesorii Audio / ...
Comment
Comment