Vezi ca inscriile sunt pana pe data de 20!!!!!!grabeste-te
Discutii Generale L.C. Brasov
Collapse
X
-
Salutare colegi , imi cer scuze ca nu am mai ajuns pe la intalniri dar promit ca o sa vin mai des cel putin duminica. As veni si miercurea dar sunt la facultate pana tarziu. Vroiam sa intreb daca stie cineva cat ma costa sa pun autocolant capota, plafon, stalpi, portbagaj pe un golf 4 in brasov????
Comment
-
Originally posted by PH-16-GMC View PostPentru cheie briceag vezi ca poti schimba cipul din cheia originala in BRICEAG. si nu mai programezi nimic.
Va las si eu datele ..dati add si vorbim . Cu respect GMC
la una da se poate si e rezolvata ...
dar la a 2a chipul este lipit pe cheiea cu buteane de placa de baza ...si nu cred ca il pot da jos functional ..."when I grow up,sigpic I want to be a VDE"
Comment
-
Asa de usor se indoaie cheia asta...
Azi ma grabeam si am plecat mai in fuga...fara sa scot cheia din portbagaj de tot...sa agatat in yala... ma intorc o scot frumos,ma bag in masina si ...surpriza....nu mai intra cheia in contact...ma uit la ea si constat ca e stramba rau...am indreptat-o...dar chiar asa de maleabila sa fie...Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.
Comment
-
Originally posted by mc_alienu View Postla una da se poate si e rezolvata ...
dar la a 2a chipul este lipit pe cheiea cu buteane de placa de baza ...si nu cred ca il pot da jos functional ...sigpic
Oglinzi MCV / Led Tuning / Activari functii LOGAN / HIDXenon / Leduri SMD / Accesorii Audio / ...
Comment
Comment