Discutii Generale L.C. Brasov

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• multam fain l-am gasit si m-am inscris si eu
    da suntem putini rau de tot ma asteptam sa fim mai multi
    poate de acum in colo

Comment

• o coacaza se inchide lista in 2 zile
      sigpic

Broker de asigurari DESTINE

Comment

• mare lucru no sa fie pe acolo....poate dau o fuga si eu sambata pe acolo in vizita...pe lista nu ma inscriu....
        sigpic
        http://www.loganclub.ro/forum/masina...3.html?t=16273

Comment

• bat atatia km fara sa-ti iei cazare?
          sigpic

Comment

• vezi ca nu-s asa scumpe cazarile pe acolo , am fost la sfarsitul lui septembrie si erau camere la pensiunile de 3 margarete de pe centru statiunii intre 60 si 100 lei , erau si mai ieftine de 60 da fara baie la camera, sa fim seriosi era mai ieftin decat la vestitul bran . si mancarea ieftina si buna la restaurantele de acolo cam 2/3 din pretul practicat de grupul sergiana al nostru
            Pain brings out the truth in us all...
            ...how much truth can you stand?

Comment

• pai la Bran e 60 camera cu baie

sigpic

Comment

• salutare lumeee

Comment

• salutare baieti azi mi-a revenit internetu dupa ce le-am facut reclamatie
                  sigpic
                  nu este nimic mai dulce decat o dusca de aer liber

Comment

• Si tu ai probleme cu netu ? ) SI EU! mama lor azi si maine

Salutare tuturor. Am si eu nevoie de ajutor din partea voastra si de un sfat . Am gasit la cineva un cablu+CD de vazut/scos erorile la Loganele. E DIN BV tipu. si acum revin cu intrebarea..: O FI BUN DE CEVA? daca da....atunci vin sa il iau de la baiatu ala si aveti toti din LOGAN CLUB BV cate un test gratuit ;)....LA MAI MARE SI SA NE AUZIM CU BINE. pentru a comunica am postat si eu nr de telefon in sectiunea '' SA NE CUNOASTEM MAI BINE''

Cu respect GMC!
                    Last edited by PH-16-GMC; 19 March 2010, 09:18. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• neatza loganisti, inca putin si e weekend
                      sigpic

Comment

• Originally posted by PH-16-GMC View Post
                        Si tu ai probleme cu netu ? ) SI EU! mama lor azi si maine

Salutare tuturor. Am si eu nevoie de ajutor din partea voastra si de un sfat . Am gasit la cineva un cablu+CD de vazut/scos erorile la Loganele. E DIN BV tipu. si acum revin cu intrebarea..: O FI BUN DE CEVA? daca da....atunci vin sa il iau de la baiatu ala si aveti toti din LOGAN CLUB BV cate un test gratuit ;)....LA MAI MARE SI SA NE AUZIM CU BINE. pentru a comunica am postat si eu nr de telefon in sectiunea '' SA NE CUNOASTEM MAI BINE''

Cu respect GMC!
                        Iti multumim de oferta.

Eu zic ca ar trebui sa vii mai intai la cateva intalniri sa ne cunoastem...si pe urma daca iti face placere sa stai cu noi...atunci sa te treci pe lista aceea...si e valabil pentru toata lumea .
                        Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

• Bine spus mumus.ai mare dreptate!!!!!
                          O viata avem Români si o cinste!Desteptati-va ca am dormit destul!

Comment

• Originally posted by PH-16-GMC View Post
                            Si tu ai probleme cu netu ? ) SI EU! mama lor azi si maine

Cu respect GMC!
                            Crezi ca chiar as lasa pe cineva care abia a cumparat o "interfata" ( care nici macar nu stii cum se numeste ) sa faca experinte pe masina mea.Daca vrei sa faci experintele poti face pe masina proprie.Diagnoza nu este asa simpla cum crezi.Iar softul respectiv si anume DDT este softul de uzina,este incomplet si interfata nu functioneza pe masinile cu CAN si numai la cele cu K-line.Oricum interfete+soft se gasesc peste tot la preturi de nimic dar cand ai sa "ingenunchiezi" prima masina si nu o sa ai supor atunci sa vad ce ai sa faci.Sfatul meu este ca daca nu esti electician auto sau nu ai de tangenta cu domeniul auto sa stai linistit si sa mergi la sevice pentru diagnoze cum fac marea majoritate.Cum a zis si MUMUS mai bine vino la intalniri si apoi mai vedem noi ce si cum.
                            O zi buna sa ai.
                            sigpic
                            Oglinzi MCV / Led Tuning / Activari functii LOGAN / HIDXenon / Leduri SMD / Accesorii Audio / ...

Comment

• dragi colegi, acum ca a venit in sfarsit primavara, nu facem si noi un gratar, ce ziceti?
                              sigpic

Comment

• Esti sigur ca a venit primavara? Ca poate maine avem zapada.
                                sigpic
                                Oglinzi MCV / Led Tuning / Activari functii LOGAN / HIDXenon / Leduri SMD / Accesorii Audio / ...

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google