atunci trebuie sa-l facem cat mai repede sa fim siguri :P
Discutii Generale L.C. Brasov
Collapse
X
-
ar merge un gratar de ce nu ...si plus de asta sa nu mai ninga pentru ca uni dintre noi deja au schimbat gumele de iarna cu cele de vara ...
Originally posted by DadySinaia View PostStie careva unde pot in brasov sa imi fac un clean la prtbagaj si cam cat m-ar costa?? si daca stiti pe cineva care monteaza modul de deschidere din interior sau din telecomanda...tks"when I grow up,sigpic I want to be a VDE"
Comment
-
si eu le mai tin inca pe masina pe alea de iarna ...si cred ca pana dupa paste ...nu de alta dar nu am gume de vara ...ca s-au mutat cu jante cu tot pe alta masina ...:d spre fericirea lui ...si a mea ca am acum pe 16"when I grow up,sigpic I want to be a VDE"
Comment
-
si o poza cu ele fara gume ...Attached Files"when I grow up,sigpic I want to be a VDE"
Comment
-
Originally posted by DadySinaia View PostStie careva unde pot in brasov sa imi fac un clean la prtbagaj si cam cat m-ar costa?? si daca stiti pe cineva care monteaza modul de deschidere din interior sau din telecomanda...tkssigpic
Oglinzi MCV / Led Tuning / Activari functii LOGAN / HIDXenon / Leduri SMD / Accesorii Audio / ...
Comment
Comment