Discutii Generale L.C. Brasov

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• atunci trebuie sa-l facem cat mai repede sa fim siguri :P
    sigpic

Broker de asigurari DESTINE

Comment

• sa stii ca la asta nu m-am gandit
      sigpic
      Oglinzi MCV / Led Tuning / Activari functii LOGAN / HIDXenon / Leduri SMD / Accesorii Audio / ...

Comment

• nu o sa mai ninga eu asa sper
        sigpic

Comment

• salutare lume ....si eu am avut probleme cu netu dar avand in vedere ca e mocaciune o las asa era chiar culmea sa ma duc la proprietar sa ii fac scandal ca de ce nu mere netu'

Comment

• ?!

Stie careva unde pot in brasov sa imi fac un clean la prtbagaj si cam cat m-ar costa?? si daca stiti pe cineva care monteaza modul de deschidere din interior sau din telecomanda...tks

Comment

• ar merge un gratar de ce nu ...si plus de asta sa nu mai ninga pentru ca uni dintre noi deja au schimbat gumele de iarna cu cele de vara ...

Originally posted by DadySinaia View Post
              Stie careva unde pot in brasov sa imi fac un clean la prtbagaj si cam cat m-ar costa?? si daca stiti pe cineva care monteaza modul de deschidere din interior sau din telecomanda...tks
              prima parte nu stiu ...dar pentru deschidere eu te pot ajuta (vorbim dai un mesaj)
              "when I grow up,sigpic I want to be a VDE"

Comment

• eu inca mai tin gumele de vara macar o saptamana...cat priveste gratarul..duminica putem sa o facem
                Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

• si eu le mai tin inca pe masina pe alea de iarna ...si cred ca pana dupa paste ...nu de alta dar nu am gume de vara ...ca s-au mutat cu jante cu tot pe alta masina ...:d spre fericirea lui ...si a mea ca am acum pe 16

Comment

• hopaaa...sa inteleg ca ai jante noi ? ia adule duminica sa le vedem.
                    Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

• am jante noi daca vrei pun o poza cu ele ...duminica nu pot sa vin cu ele ca nu am gume de vara ...dupa ce imi cumpar gume le pun pe masina ...pana atunci astept ...

Comment

• si o poza cu ele fara gume ...
                        Attached Files

Comment

• Originally posted by DadySinaia View Post
                          Daca vrei deschidere din telecomanda masini iti poti face la mine.Trebuie doar sa imi vina noua interfata pe saptamana viitoare.Da-mi un telefon si vorbim pe luni dupa ora 12:00.
                          sigpic
                          Oglinzi MCV / Led Tuning / Activari functii LOGAN / HIDXenon / Leduri SMD / Accesorii Audio / ...

Comment

• Originally posted by mc_alienu View Post
                            si o poza cu ele fara gume ...
                            Frumos domnu frumos.

Comment

• ale lui s-au mutat la mine!!!! si pt asta ii multumesc!!!!
                              [B][COLOR="Red"]LOGAN CLUB BRASOV

Comment

• fi fericit

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google