Discutii Generale L.C. Brasov

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• sunt foarte fericit si ti-am explicat la intalnire de ce!!!!
    [B][COLOR="Red"]LOGAN CLUB BRASOV

Comment

• Cine doreste ca maine dimineata sa mergem la un karting ?daca vreti...faceti lista .
      Ma gandeam sa fie pe la pranz...deci in jurul orei 12...sau chiar mai devreme. Toata treaba ne ia max o ora..cu tot cu dus intors si concurat pretul este 35 lei ptr 10 minute...merita fiecare leut,pista are 1 km lungime si o tura fac c-am intr-un minut , deci viteza medie e undeva la 60 km/h ... adrenalina la greu.

Pista e foarte aproape de Metro 1 , ne putem intalni la Metro 1
      Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

• cand iti mai vin astfel de idei anunta si tu mai din timp ca poate avem alt program
        ca de...

Comment

• ok ramane anuntul ptr saptamana viitoare...
          Daca vreti intalnirea de duminica viitoare o facem la carting la ora 11 ... ca sa ma avem timp si de familii dupa aceea.
          Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

• Ar fi o idee numai sa fie vreme faina si mai stam si la o vorba.
            sigpic
            Oglinzi MCV / Led Tuning / Activari functii LOGAN / HIDXenon / Leduri SMD / Accesorii Audio / ...

Comment

• Eu incep lista pentru intalnire duminica viitoare la Metro 1 in parcare la ora 11 , de unde mergem la carting.
              O fac aici ca sa nu incurc borcanele. (cine vrea se inscrie si o posteaza mai departe) puteti veni si cu galerie

Cine nu doreste sa participe...va merge tot duminica la intalnire...dar nomal ,seara la 18 le Real.

1. Mumus
              2.

Comment

• o zi superba sa aveti

sigpic

Comment

• carea jungeti pe 27 la macromall poate postati ceva poze de la eveniment sau filmulete(sint de tura)
                  Ne plac femeile,dar,iubim masinile [SIGPIC]

Comment

• Oricum dupa cum a zis si UNIC ( unknown ) poate schimbam locatiile ca sa incalzit vremea si mai stam si pe afara daca avem vreme faina.
                    sigpic
                    Oglinzi MCV / Led Tuning / Activari functii LOGAN / HIDXenon / Leduri SMD / Accesorii Audio / ...

Comment

• pai ar trebuii ca vara sa avem alte locatii decat iarna

Comment

• Cine are propuneri de locatii pentru vara asta sa le posteze aici si vedem ce alegem.
                        sigpic

Comment

• Deabea astept sa ne vedem la aer curat...cred ca si azi putem sta pe afara.

Mi-am pus si eu gumele de vara pe roscovana.

Comment

• Si eu trebuie sa imi cauciucurile de vara dar mai trebuie sa fac rost de 2 bucati ca alea de pe fata sunt varza.
                            sigpic

Comment

• Eu voi mai trece o vara cu kormorane.
                              Bf Goodrich-urile le voi pune la anu pe spate si pe fata o sa iau 2-a gume de top noi

si astfel uzez si kormoranele anu asta Acum astept o zapada sa ma pot driftui in voie.

Comment

• eu le am pus deja pe astea de vara ...mai nou si pe 16
                                "when I grow up,sigpic I want to be a VDE"

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google