sunt foarte fericit si ti-am explicat la intalnire de ce!!!!
Discutii Generale L.C. Brasov
Collapse
X
-
Cine doreste ca maine dimineata sa mergem la un karting ?daca vreti...faceti lista .
Ma gandeam sa fie pe la pranz...deci in jurul orei 12...sau chiar mai devreme. Toata treaba ne ia max o ora..cu tot cu dus intors si concurat pretul este 35 lei ptr 10 minute...merita fiecare leut,pista are 1 km lungime si o tura fac c-am intr-un minut , deci viteza medie e undeva la 60 km/h ... adrenalina la greu.
Pista e foarte aproape de Metro 1 , ne putem intalni la Metro 1Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.
Comment
-
ok ramane anuntul ptr saptamana viitoare...
Daca vreti intalnirea de duminica viitoare o facem la carting la ora 11 ... ca sa ma avem timp si de familii dupa aceea.Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.
Comment
-
Eu incep lista pentru intalnire duminica viitoare la Metro 1 in parcare la ora 11 , de unde mergem la carting.
O fac aici ca sa nu incurc borcanele. (cine vrea se inscrie si o posteaza mai departe) puteti veni si cu galerie
Cine nu doreste sa participe...va merge tot duminica la intalnire...dar nomal ,seara la 18 le Real.
1. Mumus
2.Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.
Comment
-
Oricum dupa cum a zis si UNIC ( unknown ) poate schimbam locatiile ca sa incalzit vremea si mai stam si pe afara daca avem vreme faina.sigpic
Oglinzi MCV / Led Tuning / Activari functii LOGAN / HIDXenon / Leduri SMD / Accesorii Audio / ...
Comment
-
Eu voi mai trece o vara cu kormorane.
Bf Goodrich-urile le voi pune la anu pe spate si pe fata o sa iau 2-a gume de top noi
si astfel uzez si kormoranele anu asta Acum astept o zapada sa ma pot driftui in voie.Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.
Comment
Comment