Discutii Generale L.C. Brasov

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• faci cum vrei,eu am folosit mobil 1 la cielo si eram multumit de el(10w40)

sigpic

Comment

• Originally posted by theo_bv2002 View Post
      daca tot veni vorba de uleiuri...as vrea sa bag mobil 1.dar singurul care s-ar potrivi este 0w40.are ceva?la motor de 1.4.pentru ca la 5w sau 10w este numai mobil super,dar nu vreau,vreau mobil 1.
      ow40 nu e bun...e foarte bun

Bobok ti-am luat buton.
      Last edited by mumus; 12 October 2009, 15:25. Reason: Automerged Doublepost
      Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

• Mumus si altii care credeti ca Metabondul nu este bun sau altceva despre el ,haideti miercuri la intalnire si am sa va explic de ce si cum este mai bun ,ca altefel ar trebui sa scriu mult aici.
        Un elogiu de trei minute şi o lacrimă de-o clipă nu scuză o neglijare care se măsoară în ani sau decenii.

Comment

• dar nu trebuie sa bagi ca si metabond tot ulei este ca si elf,mobil 1,aral,etc.

sigpic

Comment

• daca totul merge bine...azi faceeem driftuuuuri.
            Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

• nu prea cred ca o sa ninga asa mult.a dat numai asa un pic sa ne sperie
              Logan Kiss Fm 1.4 MPI Gri Comete

Comment

• desi tare as vrea sa pot face drifturi fara sa imi belesc cauciucurile.

Comment

• mai ai putin rabdare ca ninsoarea asta e doar de incalzire

sigpic

Comment

• din pacate eu vineri vroiam sa merg la pescuit...sper sa nu dau la copca.

Comment

• nici chiar asa,dar daca vrei am un ciocan rotopercutor

sigpic

Comment

• yupiiiiiiiiiiiiiiiiii am primit avertisment de la "bubu_vasile" pentru ca m-am aparat de moderatori.......ce ma bucur.este si evident de altfel ca asta urma sa patesc,daca spui ceva despre un moderator...

Comment

• in loc de

exact ce iti ziceam Corect ?
                          Last edited by mumus; 14 October 2009, 10:34. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• dap...dar ma asteptam si eu.eram sigur de fapt.dar stii ce mi-a zis?ca nu keanu l-a sters,un supermoderator,ca numai ei pot sterge fara sa lase urme...e o chestie si aici

Comment

• da ce ai scis ma acolo...de ai deranjat asa tare?

Comment

• pai nu mai stiu.pe bune.si dupa ce mi-a zis sebi duminica(foarte suparat,ati vazut si voi),am venit acasa si am vrut sa vad.si...surpriza,nici nu mai era postul.si acum...iau avertisment tot eu...ca la noi...ce mai

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google