Discutii Generale L.C. Brasov

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• si eu am schimbat acestea ...
    dar nu recomand servicele ...
    sincer ...

...(servicele la care am fost eu)
    "when I grow up,sigpic I want to be a VDE"

Comment

• skorpionking -"stii ca e o vorba:cu ce mana dai cu aia primesti"
      Ce doresti sa spui cu acesta afirmatie..

ALO68 - "Asa e. Bine spus"
      " Bravo voua loganisti adevarati pentru atitudinea de aseara!!!!!!!"
      Crezi ca esti in masura sa spui ce e bine si ce nu pe acest forum ?
      Un elogiu de trei minute şi o lacrimă de-o clipă nu scuză o neglijare care se măsoară în ani sau decenii.

Comment

• Sebi8a te rog sa nu incepi scandaluri pe forum..daca vezi ca nu te vrem...macar lasa-ne in pace. Iti multumesc.

Ce ai avut de zis ai zis...te-am ascultat toti de prea multe ori....
        Last edited by mumus; 22 March 2010, 22:52.
        Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

• mumus cand o sa ai dreptul sa te bagi in discutii atunci sa o faci,pana atunci revizuiesteti caracterul
          Un elogiu de trei minute şi o lacrimă de-o clipă nu scuză o neglijare care se măsoară în ani sau decenii.

Comment

• Last edited by mumus; 22 March 2010, 23:02.
            Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

• ce mumus suferi de sefie, intai invata sa copiezi corect
              sigpic

Comment

• Florinica...sufar de ce vreau...dar macar sunt corect... ia zine si noua cum si de ce l-ai sters pe Alo de la intalniri nationale?

Comment

• florin, vezi ca tu nici atat nu ai dreptul sa 'comentezi'. lasati forumul si vorbiti-va in fata daca aveti ceva sa va spuneti, nu mai incepeti sa poluati forumul.
                  valabil pentru ambele 'echipe'
                  Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

• asta in cazul in care toata lume ajunge la ORA CARE "TREBUIE" ...

Comment

• Aici e discutii generale...Aline...merge si aici discutia...dar unii ar trebui sa scrie la threadul ala cu zona de eliberari a frustrarilor cotidiene.

Comment

• si plus de asta eu nu stiu in ce culoare sa imi vopsesc tamburii si etrieri la masina ....

Comment

• nu conteaza...eram toti la un moment dat, asa ca puteati sa vorbiti mult si bine. nu mai incepeti sa va certati pe forum ca cer iar inchiderea topicului. ori vorbim civilizat, ori nu mai vorbim deloc. fiecare sa vorbeasca cu 'echipa' lui si gata, impartiti acelasi forum fara sa va mai impiedicati unul de celalalt.

@mc_alienu: daca vrei sa iasa in evidenta...rosu sau galben, daca vrei doar sa ii ai vopsiti, poti sa ii faci cu negru si gata. asa am facut si eu si mie mi-a placut cum arata la mine.
                          Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

• eu am rosu...frumoasa culoare

Comment

• mc_alienu incearca sa ti faci in photo shop si vezi ce sta mai bine si iei o hoatarare dupa, e o idee..

Comment

• la mumus e rosu tot

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google