Discutii Generale L.C. Brasov

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Sunt platite de noi prietene!!!!
    Verifica-ti listele.
    Asta in cazul in care le mai ai.....
    Oricine are dreptul sa fie prost, dar unii abuzeaza de acest privilegiu.

Comment

• total gresit
      aici incheiem orice discutie ,aici si in alta parte,discut doar cu oameni care au coloana vertrebrala,considera ca nici nu mai cunoscut vreodata.
      Un elogiu de trei minute şi o lacrimă de-o clipă nu scuză o neglijare care se măsoară în ani sau decenii.

Comment

• Ok nu discuti..dar te prezinti cu banerele inapoi !

Cu bani mei nu faci ce vrei tu ...
        Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

• cu banii nostrii,ca am dat bani ptr. mai multe bannere

sigpic

Comment

• Buna dimineata adevarati loganisti. Ma surprinde odihna afisata pe forum. Nu-mi vine sa cred ce am citit pana acum!!!!!!!!!!
            O viata avem Români si o cinste!Desteptati-va ca am dormit destul!

Comment

• mda....... misto ce sa zic.
              pregatitiva de rosu.......
              Ne plac femeile,dar,iubim masinile [SIGPIC]

Comment

• rosu? unde? cine?
                Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan

Comment

• "rosu" e doar o culoare.
                  O viata avem Români si o cinste!Desteptati-va ca am dormit destul!

Comment

• o sa-mi dati dreptate mai tirziu
                    si apropo de nenorocitu ala de baner .......v-om face altul mult mai frumos.........cunoasteti cintecul
                    Last edited by boly76; 24 March 2010, 09:58.

Comment

• Da Boly...da eu nu ai las lui Sebi nimic... ca pe banii nostrii la facut...

Sebi nu te speria..te vom despagubi...iti vei primi partea ta din benere inapoi...
                      Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

• mumus, da un bip cand intri pe mess daca nu sunt ca vreau sa te intreb ceva.
                        Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

• bai frate care ati cerut sa se inchida "sa ne cunoastem mai bine"?

Comment

• tata vostru mumus
                            Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan

Comment

• e unchiu

Comment

• am cerut sa se inchida temporar....pana vedem cum ne organizam.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google