Originally posted by theo_bv2002
View Post
Discutii Generale L.C. Brasov
Collapse
X
-
Pai cine crezi ca ar avea alt motiv sa stearga un post care nu corespunde Regulamentului ? Cred ca iei treaba prea personal.
In alta ordine de idei, bubu nu ti-a dat avertisment ca "te-ai aparat" de moderatori...chiar nu-si are locul in context, expresia asta. Trebuie sa intelegi ca nu te obliga nimeni sa postezi pe forumul asta...o faci ca-ti place comunitatea, poate ti-ai facut prieteni, etc...d-aia si exista useri cu drept de moderare a mesajelor. Cand apar "probleme" de genul asta, se da un PM la Administrator sau mai multe PM-uri Moderatorilor...si noi avem job, obligatii, etc si nu putem sta pe forum 24 din 24. Pana la urma se va gasi unu care sa-ti raspunda.
Te-ai dus prea departe si risti s-o dai intr-un flame prin genul asta de haiducism...si sincer, chiar nu e cazul.In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul
Comment
-
acuma vad ca si la My ride-ul meu...mi sa sters un post in care facusem poza cu un cheder... postul urmator dat de cineva exista...
Nu se poate oare sa sa se sters simgur din vreo eroare? sau face cineva misto ?Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.
Comment
-
Originally posted by theo_bv2002 View Posttocmai de aia am luat-o prea personal,pentru ca nu a fost impotriva regulamentului.era doar o parere.nu mai conteaza...
4. Nu jigni, nu declansa scandaluri (asa-zisele "flame-uri"). Faptul ca esti nervos, chiar daca ai dreptate, nu îti scuza comportamentul.
6. Posturile trebuie sa fie bazate pe argumente, nu pe opinii subiective.In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul
Comment
-
deci...cine mai vine azi la intalnire?
heheheheheeee ca prin minune si-au revenit posturile disparute la mine
foarte interesant.Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.
Comment
Comment