Discutii Generale L.C. Brasov

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• in sfarsit ceea ce trebuie sa fie ...liniste
    "when I grow up,sigpic I want to be a VDE"

Comment

• Originally posted by mumus View Post
      masa de ping-pong ai gasit ?
      mi-a trecut cu ping pongul acum sunt cu airsoft-ul e belea sa stii cu toate ca ...

Comment

• Originally posted by catalinnyk View Post
        daca ie ceva pot sa tin eu banneru sau mai bine il tinem cu randu asta hotaram duminica respect pt toti colegi
        la ce va trebuie fratilor banerul?... va invetili cu el noaptea?..
        sigpic

Comment

• Originally posted by phantom View Post
          mi-a trecut cu ping pongul acum sunt cu airsoft-ul e belea sa stii cu toate ca ...
          pai si cu bataia promisa la ping-pong cum ramane ?
          Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

• ce poze va fac acolo.....
            Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

• maine poimaine nu mai vrea arma ptr airsoft ,vrea masina de raliu..
              Un elogiu de trei minute şi o lacrimă de-o clipă nu scuză o neglijare care se măsoară în ani sau decenii.

Comment

• Originally posted by phantom View Post
                salutare dragilor cand facem si noi un meci de AIRSOFT eu imi dau comanda de arma si ma bag dak va intereseaza inchirierea unei arme la alegere este de 60 RON/zi si locatiile le veti gasi aici http://www.airsoftbrasov.ro/forum/ am niste prieteni organizatori si o rezolvam...ideea este ca programarile se fac cu 2 saptamani inainte eventual dak vreti dau un telefon si rezolvam dar eu imi cumpar arma mea v-am mai pus un filmulet de la fosta rafinarie http://www.airsoftbrasov.ro/forum/vi...php?f=41&t=265
                Spune-mi si mie te rog cu ce functioneaza aceste arme si de unde se pot cumpara.Imi place idea.
                sigpic
                Oglinzi MCV / Led Tuning / Activari functii LOGAN / HIDXenon / Leduri SMD / Accesorii Audio / ...

Comment

• sunt pistoale cu bile mai exact , doar arma pare mai reala , are ceva metal pe ea .
                  am avut si e fix...*&$&%&
                  mai bine jucati paintball

Comment

• Am inteles as fi curios de ambele sporturi sa le incerc.
                    sigpic
                    Oglinzi MCV / Led Tuning / Activari functii LOGAN / HIDXenon / Leduri SMD / Accesorii Audio / ...

Comment

• da cine are tupeu sa face un pac pac cu cornete > ??? ca nu am mai facut de cand eram pustan mititel...

Comment

• cu ace de siringa in varf , ca altfel nu rezolvi nimic

Comment

• nu cu ace ... sa fim totisi pacifisti ...

Comment

• in tinerete noi puneam bolduri si aracet in varfurile cornetelor, si trageam dupa gagici
                            Last edited by mumus; 25 March 2010, 22:41.

Comment

• pai asa ai invatat tu sa agati fetele? cu cornete cu bold si aracet?
                              sigpic
                              Logan 1.4 Dynamic Blue

Comment

• stateam toti la panda prin balcoane...si cum trecea una faina...cum o teminam...

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google