Discutii Generale L.C. Brasov

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• vezi sa nu mumus
    sigpic

Broker de asigurari DESTINE

Comment

• weekendul de dupa Paste propun o iesire la un gratar
      Ne plac femeile,dar,iubim masinile [SIGPIC]

Comment

• eu zic sa insistam si sale facem programare !!!!!! la cate o intalnire ca am observat ca in conditiile astea intalnirile devin din ce in ce mai lungi!!!!!
        [B][COLOR="Red"]LOGAN CLUB BRASOV

Comment

• Eu sper doar sa iesim la aer..sa nu mai fie vreme naspa...
          Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

• Sa speram ca tine vremea cu noi. Si ZEU doreste..si eu as vrea...facem domnu facem.
            Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

• eeeeeee vremea am inteles ca o sa se indrepte s-au cel putin asa sustineau unii pe la tv!!!!

Comment

• Dupa Pasti incepem lista ptr gratar.

Comment

• dupa pasti s-ar putea sa schiem
                  sigpic

Comment

• si ce?un vin fiert pe zapada nu merge?

ps cine poate sa-mi spuna ce diametru are teava de esapament?
                    multam
                    Ne plac femeile,dar,iubim masinile [SIGPIC]

Comment

• imi place ca esti optimist tare!!!!!!!! ai vreo prognoza meteo????? sau ai auzit ceva de genul asta?????? fi cuminte florinic si dati peste gura ca anvelopele mele de iarna sunt la beci!!!!!!

Comment

• stai calm ca eu si cu ALO am mers toata iarna cu gumele de vara si spre fericirea mea sunt intreg
                        sigpic

Comment

• Originally posted by boly76 View Post
                          si ce?un vin fiert pe zapada nu merge?

ps cine poate sa-mi spuna ce diametru are teava de esapament?
                          multam
                          60 exterior!!! la interior nu stiu !!!!

Comment

• Acu 10 ani cred ca nici nu se vindeau gume de iarna..eventual mai erau alea cu tepi. Si si atunci urcam si Dobrogeanu Gherea iarna...dar mult mai greu

Comment

• Originally posted by metaxa View Post
                              imi place ca esti optimist tare!!!!!!!! ai vreo prognoza meteo????? sau ai auzit ceva de genul asta?????? fi cuminte florinic si dati peste gura ca anvelopele mele de iarna sunt la beci!!!!!!
                              Metaxa, din pacate trebuie sa vin eu cu vestile proaste si sa iti zic ca am auzit ca ultima zapada va fi pe la mijlocul lui februarie. Tocmai din acest motiv am zis ca eu ii iau bolidului papuci de vara doar in mai...ca e mai sigur

Si abia atunci poate o sa avem noroc sa facem un gratarel...ca pana atunci sa nu o dam in alte sporturi

Comment

• tati februarie a trecut poate aprilie!!!!!! eu unu nu cred ca va mai avea forta sa se depuna!!!!

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google