8 lei mi se pare un pret chiar ok...dar ce ziceti daca ni le facem brodate, nu imprimate?...sunt mai rezistente
Discutii Generale L.C. Brasov
Collapse
X
-
Doi nemţi discută într-un showroom:
- Ce-i asta ... Dacia Duster?
- Duster...da, se pare că e o maşină ...
- Românească, nu?
- Da ... cred că e românească
- Bună, nu? Gardă înaltă, cauciucuri groase ?
- Mda ...
- Măăă, ce ţi-e şi cu românii ăştia! Ar face orice numai să nu-şi repare drumurile...Oricine are dreptul sa fie prost, dar unii abuzeaza de acest privilegiu.
Comment
-
Originally posted by mc_alienu View Poste 8 lei la decor ...din intamplare am intrebat azi ...ca mi-am mai facut eu niste stickere pt masina...cu tricoul nostru...cu a lor nu stiu ...Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.
Comment
-
Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.
Comment
-
lista stegulete logan club brasov
1 vali205 2 buc
2 catalinnyk 1 buc
3 skorpionking 1 buc
4 sparky 1 buc
5 florinc_99 1 buc
6 martalogu 1 buc
7.Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.
Comment
-
depinde daca il inscriptionezi cu litere sau il vopsesti asta doar in cazul literelor nu si al emblemelor !!!!! eu am tricou inscriptionat cu vopsea si e la 100 spalare si nici macar nu s-a decolorat scrisul ,drept e ca e 90% sintetic!!!![B][COLOR="Red"]LOGAN CLUB BRASOV
Comment
Comment