Discutii Generale L.C. Brasov

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• exact, a ramas ca ne implicam toti, ca treaba/problema nu e numai a lui sa faca clubul sa mearga, pentru ca nu e clubul lui, e al nostru. deci toti avem obligatii. si ar fi frumos sa nu il lasam singur sa faca toata treaba ;)
    Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

• bine spus sunt perfect de acord cu tine
      sigpic

Comment

• Originally posted by mumus View Post
        Nu ai fost in seara aia cand m-au ales baietii...dar sa stii ca am zis clar ca singur nu fac nimic.
        Daca vreti sa fie ceva...ne implicam toti.
        Facem domnu Mumus...te ajutam toti cu ce putem...ca asa cum au zis si baietii, e clubul nostru si pana la urma urmei te ajutam pe tine ca sa ne ajutam pe noi si sa fie totul bine si frumos.

Comment

• nu trebuie sa ma ajutati...trebuie sa facem impreuna
          Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

• mumus dar cine-i coorganizator?

Comment

• voi toti... pentru moment... cand va veni vremea sa nu mai pot sa va tin piept... mai votati pe cineva...cand vreti.
              Last edited by mumus; 6 April 2010, 12:56.
              Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

• aia da corect

Comment

• felicitari MUMUS pentru postul ocupat si sa speram ca impreuna vom face un club de care sa auda tot Brasovul
                  sigpic

Comment

• Eu ma multumesc si cu liniste si pace...pentru moment acesta este singurul meu scop.
                    Last edited by mumus; 6 April 2010, 13:25.

Comment

• bine ma pensionarule

hai ca dupa ora 14:00 nu ne mai scriem ca raman fara net ne mai auzim ......
                      Last edited by phantom; 6 April 2010, 13:15. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• masa de ping-pong ai luat?

Comment

• nu mai iau ca m-am reprofilat pe airsoft

si in + de asta am o locatie unde merg sa joc cand vor muschii mei sunt vreo 5 mese acolo
                          Last edited by phantom; 6 April 2010, 13:31. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• hehe... tocmai mi-am comandat pistol

Comment

• glumesti

sa vezi ce pistol mi-am luat io si ce kalas mi-am dat comanda
                              Last edited by phantom; 6 April 2010, 13:37. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• vin si va fac pe aman2 ....
                                cu pistolu meu cu bile
                                "when I grow up,sigpic I want to be a VDE"

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google