Discutii Generale L.C. Brasov

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• aoleu o sa vezi si tu eu il aduc joi si mumus
    uite mumus aici bile ieftine http://www.taiwangun.com/pellets_pel..._p_j-1045.html

si uite kalasul meu sa vezi atunci ce va ciurui fundu la amandoi http://www.taiwangun.com/electric_ai..._p_j-1893.html

gata mumus ti-am dat comanda de bile de 6mm si 0,25 grame
    Last edited by phantom; 6 April 2010, 14:05. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• multam fain. Da nu-s prea grele ?
      Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

• abia astept sa vina si al meu...si dupa aceea ne organizam sa facem o tragere

Comment

• tu de care ai luat?
          Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

• de unde tot luati voi vopsea la spray cu 8 lei? ca eu numai la 12 lei gasesc...
            Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

• si e scump la 12 lei ??? eu am dat 26 pe unu albastru marin...

vreau si eu mai ieftin de atat
              Last edited by mc_alienu; 6 April 2010, 20:12. Reason: Automerged Doublepost
              "when I grow up,sigpic I want to be a VDE"

Comment

• mie nu imi trebuie la masina...pentru vopsitul masinii...si da, e scump 12 lei atata timp cat in alta parte gasesc cu 4 lei mai ieftin. mumus si ssg parca ziceau de spray-uri la 8 lei.

mai ieftin gasesti oriunde, chiar si in selgros, unde e 12,70 lei parca...
                Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

• Nu stiu ce sa zic...eu parca 10 ron am dat...da sau scumpit..acu e vreo 15

Comment

• eu sincer nu am cautat ....l-am vazut si l-am luat ...ca mi-a trebuit ...acum sigur o sa ma uit inainte sa il iau si o sa stiu ca il gasesc mai ieftin
                    "when I grow up,sigpic I want to be a VDE"

Comment

• mha sunteti mai rai ca femeile....sincer
                      sigpic

Comment

• dar cine stie sigla dacia de pe spate cum se da jos?

Comment

• baga surubelnita...

Comment

• da ce-ti veni cu sigla?
                            Ne plac femeile,dar,iubim masinile [SIGPIC]

Comment

• nu pot sa bag surubelnita ca e prinsa in vreo 3 cleme, si eu vreau sa o dau jos, sa vopsesc in negru marginea argintie/cromata si sa o pun la loc. ori daca bag surubelnita, dupa aia cum mai fixez eu emblema la loc?

Comment

• daca ii rupi urechile de prindere cu putin kit de fibra sau cu banda dubluadeziva
                                incearca din interiorul porbagajului
                                Ne plac femeile,dar,iubim masinile [SIGPIC]

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google