Discutii Generale L.C. Brasov

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• mersi ssg. am gasit azi pe lunga la babe cu 7 lei tub mare

am gasit pe cineva care vinde oglinzi mcv electrice cu 170 setul sau 95 bucata, si incalzire scaune cu 110.
    Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

• phantom...mihai todi... ne vedem maine pe la 18 si un pic...sa mergem la trageri ? (inainte de intalnire?
      Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

• ok o sa fiu acolo dar trebe sa mai fac rost de bile dar sa vina si mc_alienu si o sa fim ''loganistii pistolari''
        si sa aduca careva niste doze de bere goale ca asa le testezi cel mai bine ;)
        Last edited by phantom; 8 April 2010, 06:20.

Comment

• CE ?? MC_Alien ... si tu ?
          Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

• eu nu mai am decat 3 bile
            dar pistolu' il am mereu cu mine ...neincarcat bineinteles...
            "when I grow up,sigpic I want to be a VDE"

Comment

• ati dat in mintea copiilor!!!!!
              [B][COLOR="Red"]LOGAN CLUB BRASOV

Comment

• se pare ca avem si tinta ...
                vie ...
                |^|

Comment

• salut
                  am si eu o intrebare cine stie sa bobineze boxe
                  ms

Comment

• nu stiu daca se mai ocupa cineva de asa ceva ...si daca mai merita ...

Comment

• aveti grija cei cu parasolar din folie ca s-a pus politia pe dat amenzi. au facut filtru pe saturn in capat la 6 si opresc toate masinile cu folie. i-am vazut si ieri si azi.
                      Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

• la noi e legal ca marime ?

Avem vreun ph2 rosu la noi in club..in Bv ? ca era unu cu insemne lc . ?
                        Last edited by mumus; 8 April 2010, 22:12.

Comment

• da la unii din noi!!!!!!
                          [B][COLOR="Red"]LOGAN CLUB BRASOV

Comment

• nu mumus, cand am fost sa schimb folia, sefu de acolo mi-a spus clar ca nu este omologata nici un fel de folie pentru parbriz. mi-a zis ca a venit RAR-u` mare de la bucuresti in control si i-a intrebat atunci, si aia i-au zis direct, ca in regulament scrie clar ca nu este omologat nici un fel de folie, inscris care sa se aplice pe parbriz.

amenda e in jur de numa 350 lei asta doar pentru parasolar. ca daca ai si folie neomolagata pe geamuri atunci ajunge pe la 600 lei.

ph2 rosu e victor (tTrust) care sta langa mine.
                            Last edited by B 83 RMJ; 8 April 2010, 22:24.

Comment

• nu cred ca era el...
                              nu sunt sigur...dar nu stiu de ce zic ca nu era el..
                              nu mai retin numarul...

Comment

• BV 11 PZG.

daca nu era el, era maicasa probabil. alt ph2 rosu in club parca nu avem.

avea folie? ce inscris cu clubul ai vazut?

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google