Discutii Generale L.C. Brasov

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Confirm si eu cele spuse de Alin cu folie ai voie numai pe geamurile din spate si atat.In regulamentul intern RAR este scris clar ca nu ai voie sa lipesti pe geamurile din fata si parbriz nici un fel de obiect care reduce vizibilitatea sau o impliedica.Nici folia de 73% nu este agreata de nici un fel.
    sigpic
    Oglinzi MCV / Led Tuning / Activari functii LOGAN / HIDXenon / Leduri SMD / Accesorii Audio / ...

Comment

• aici te contrazic gabi, folia pe geamurile fata este omologata rar, cea de transparent 75%. este scris si in regulament, si practic nu se observa aproape nici o diferenta intre ea si geamul normal. iti spun sigur, ca altfel nu imi punea tipu ala folie pe fata.

folia de la Afla Rom Trans nu este legala de nici un fel, cu tot cu timbrele si certificatul vostru (aviz celor care au pus folia in spatele blocului).
      Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

• Mai vorbim cat de curand cu folia de fata.
        sigpic
        Oglinzi MCV / Led Tuning / Activari functii LOGAN / HIDXenon / Leduri SMD / Accesorii Audio / ...

Comment

• am fost azi la RAR si nu a zis nimeni nimic de folie, rmj-ule de ce folia de la alfarom nu este omologata?
          sigpic

Comment

• Ph2 rosu am si eu.cum adica nu mai e nimeni cu ph2 in club?
            O viata avem Români si o cinste!Desteptati-va ca am dormit destul!

Comment

• e vorba de vik ala, pe ella ars cu parasolaru
              sigpic

Broker de asigurari DESTINE

Comment

• Suze Alo , de tine uitasem
                Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

• Stiam. Chiar asa?
                  O viata avem Români si o cinste!Desteptati-va ca am dormit destul!

Comment

• Da...pentru ca ala avea si barile vopsite.
                    Stiu ca tu nu le ai...si din cauza asta automat te-am exclus din ecuatie.
                    Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

• Alo ,al tau este un rosu mai deosebit
                      Ne plac femeile,dar,iubim masinile [SIGPIC]

Comment

• Apropo...daca vedeti pe undeva tricouri albastre ,negre sau rosii la un pret ok si vi se pare ca sunt de calitate...spuneti aici. Mersi

Comment

• mumus prin brintex poate daca luam mai mult
                          sigpic
                          nu este nimic mai dulce decat o dusca de aer liber

Comment

• Originally posted by ALO68 View Post
                            Ph2 rosu am si eu.cum adica nu mai e nimeni cu ph2 in club?
                            si eu am uitat ...ma gandeam ca daca erai tu mumus ar fi trebuit sa te recunoasca. scuzele mele

florin: iti zic eu mai multe daca vrei duminica la intalnire daca vi, nu ma apuc sa scriu aici ca poate vad si altii din afara care nu ar trebui. iti spun ce am auzit si eu de la persoane 'oficiale'.
                            Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

• astia din Brintex aduc,majoritatea,marfa din Europa(Buc).
                              daca putem aranja cu cineva ar fi super ok
                              Ne plac femeile,dar,iubim masinile [SIGPIC]

Comment

• daca tot le aduc ei din europa mai bine mergem noi si le luam de acolo
                                si poate la un pret mai bun

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google