Discutii Generale L.C. Brasov

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by mc_alienu View Post
    culoarea ...rosii i-am avut si s-au decolort rau de tot ..acum sunt roz ...
    albastru rezistent la temperatura gasesc ?
    chiar si vopseaua rezistenta la temperatura si speciala pentru etrieri si tamburi se decojeste dupa aproximativ 1 an. daca ai bani, vopsitul cu pulbere e tata lor
    Last edited by crististreulea; 11 April 2010, 23:51.
    Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan

Comment

• mumus
      TOTUSI POATE PUI POZELE INAPOI..daca nu esti impotriva ,atunci muta postul ,sau tie greu ? sau nu sti cum ..daca nu stii intreaba si rezolvi problema ...e atat de simplu.
      Un elogiu de trei minute şi o lacrimă de-o clipă nu scuză o neglijare care se măsoară în ani sau decenii.

Comment

• are cineva vreo idee cat costa toata operatiunea asta cu pulbere????
        [B][COLOR="Red"]LOGAN CLUB BRASOV

Comment

• daca ai ceva relatii printr-o firma care produce scule......
          Ne plac femeile,dar,iubim masinile [SIGPIC]

Comment

• sa inteleg ca spray-ul si-a meritat banii ...
            si daca ma gandesc decat sa ii vopsesc in 3 ani de 3 ori ...ii vopsesc cu pulbere o data ...si ies tot pe acolo ca pret ...
            ms boly si cristi ... 2-1 pentru pulbere
            asa o sa ii fac cand dau se bani
            "when I grow up,sigpic I want to be a VDE"

Comment

• Eu am luat de la Hornbach
              Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

• poti sa te duci la firma "Electrostatic" si sa intrebi cat te costa,dar inainte trebuiesc sablati ca altfel nu prea o sa tina nici in camp electrostatic ca au rugina ,si trebuie indepartata inainte etc..
                Un elogiu de trei minute şi o lacrimă de-o clipă nu scuză o neglijare care se măsoară în ani sau decenii.

Comment

• Gata Sebi.. nu ne mai jucam... Joi sa ai si benerul la tine...
                  Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

• o saptamana usoara loganistiilor
                    sigpic

Broker de asigurari DESTINE

Comment

• buna dimineata loganisti brasoveni,intalnirea a fost in livada nu la mine acasa la gratar,iar pozele trebuiau puse la "gratar,iesiri,sprit.etc",nu la intalniri fulger
                      sigpic
                      nu este nimic mai dulce decat o dusca de aer liber

Comment

• Mersi SSG de confirmare.
                        Asta este.. postezi aiurea... primest cartonas.
                        Esti incapatanat si nu intelegi un lucru simplu... primesti Rosu.

Trebuie sa fie liniste si aici..ca si la intalniri...

Vorba lui SSG ... daca e scandal la intalnire...nu poti aduce membri noi.

Comment

• Avem un banatean?
                          O viata avem Români si o cinste!Desteptati-va ca am dormit destul!

Comment

• Originally posted by mc_alienu View Post
                            dati-mi si mie o idee cum sa imi vopsesc tamburii ...cred ca am mai discutat dar nu am ajuns la nici o idee...
                            ma ajuta cineva ?
                            eu am facut asa:
                            1)am curatat tamburii si etrierii cu o perie de sarma
                            2)am degresat cu diluant(benzina)
                            3)i-am dat un strat de grund
                            4)i-am dat un strat de vopsea kober rezistenta la temperaturi

-au aproape anul si sunt ca noi,asa i-am facut si la vechea dacie si la cielo fara nici un fel de problema
                            -cost total cam 20-25 de lei

sigpic

Comment

• Ce fac baietii ?

Comment

• plictisiti mumus,din cauza vremii
                                sigpic
                                nu este nimic mai dulce decat o dusca de aer liber

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google