lasa ca pe tema asta mai discutam la intalnire nu pe forum
Discutii Generale L.C. Brasov
Collapse
X
-
Nu stiam ca l.c.bv. E compus din "toata lumea",adica 2 si cati or mai fi.
Oricum,parerea mea,sebi sare iapa si nu e corect ca un fost organizator de intalniri sa-si aloce atata aroganta. Ce nu intelegi???? Nu mai esti organizator si nu te mai vrea nimeni ca organizator.
Restul lumii e de acord cu mumus. Eu nu cred ca mumus a creat scandalul pe forum ci tu!!!!O viata avem Români si o cinste!Desteptati-va ca am dormit destul!
Comment
-
Am vorbit la Telefon cu Sebi8ta... spera sa ajunga si el diseara la fulger...
Sebi8ta o sa ai pozele de la gratarul tau la sectiunea cu gratare... dar te rog data viitoare posteaza in locul potrivit. mersi.Last edited by mumus; 13 April 2010, 13:41.Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.
Comment
-
salutare...colegii...fulgerele astea dece nu le faceti prin sacele...in capatul celalalt al orasului(fulger la MacroMall joi la Macro) vai de.....
bafta la drumLast edited by razvan_boss; 13 April 2010, 21:22.
Comment
-
Si eu as dori ca sa ne intalnim de exemplu la Mol la gara ca mult mai in centru si parcare si o cafea si ce maivrei daca e nevoie ,si asa poata sa ajunga mai multi ,parerea mea....e cam departe macromall totusi,sau char in livada e bine.si sa facem totusi 2 intalniri pe saptamana una sa fie duminica ca cei care nu ajung in cursul saptamanii sa poata venii duminica.Fulgerele le puteti face in orice zii dupa bunul plac dar asa fiind doua intalniri batute in cuie ajunge mai multa lume asa.Acum cum doriti,dar zic asa e cel mai bine.Un elogiu de trei minute şi o lacrimă de-o clipă nu scuză o neglijare care se măsoară în ani sau decenii.
Comment
Comment