Discutii Generale L.C. Brasov

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by unknown View Post
    nu dar.....nu vreau sa facem nimica ascuns...sa se creada ca vreau sa fur pe cineva...

Pai daca nu vrei sa se creada.... renunta la comision la tot ce inseamna lc BRASOV.(ma refer la cele pe care le facem noi ca club impreuna... ca daca vrea cineva ceva separat ... nu ma intereseaza.)

Originally posted by catalinnyk View Post
    ce ziceti reusim sa punem ceasurile comenzile casetofon volanu pe masinile noastre?

vezi ca sigur gasesti comanda deasta ptr casetofonu sau playerul original si pe forum... ba chiar si unii din Lc Brasov au asa ceva pe masina.
    Last edited by mumus; 25 April 2010, 09:34. Reason: Automerged Doublepost
    Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

• nu stiu daca merita sa renunt la un comision de 50%

asa ca grabitiva...ca de luna viitoare cresc comisionul..
      Last edited by unknown; 25 April 2010, 10:34. Reason: Automerged Doublepost
      sigpic

Comment

• Saluty, sunt nou pe acest forum si vreau sa ma imprietenesc cu lumea de pe aicea
        Imi palce brelocul L.C BV. Cu cine trebuie sa vb pt a achizitiona un astfel de broloc si un abtibild pentru stema (dinacela albastru L.c BV).
        Si inca o chestie: voi de unde va procurati consumabile, piese de schimb? de exemplu trebuie sa schimb cap de bara dreapta ... ce ma sfatuiti; Reprezentantza sau online?

Comment

• Gata tricourile diseara le impartim.

Originally posted by clau_thedark View Post
          Saluty, sunt nou pe acest forum si vreau sa ma imprietenesc cu lumea de pe aicea
          Imi palce brelocul L.C BV. Cu cine trebuie sa vb pt a achizitiona un astfel de broloc si un abtibild pentru stema (dinacela albastru L.c BV).
          Si inca o chestie: voi de unde va procurati consumabile, piese de schimb? de exemplu trebuie sa schimb cap de bara dreapta ... ce ma sfatuiti; Reprezentantza sau online?
          Vino joi la intalnire la macromall la ora 19 si vorbim
          Attached Files
          Last edited by vali007; 25 April 2010, 15:14. Reason: Merge
          Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

• mumus? pai se poate? dublu post? citeste regulamentul din semnatura ta, te rog

sterge postul dupa ce il citesti
            Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

• Lucrare facuta de alien...recomand!!!...schimbat leduri aeroterma..
              Attached Files
              Last edited by unknown; 25 April 2010, 13:39.
              sigpic

Comment

• schimbat becuri consola?
                Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

• asa te vrem mumus fii tare

Comment

• @RMJ ... era necesar sa va arat noua achizitie...
                    @Unic ... lauda si fotograful...

Comment

• mumus tricourile sunt excelente bvoo. tine-o tot asa

Originally posted by unknown View Post
                      Lucrare facuta de alien...recomand!!!...schimbat leduri aeroterma..
                      oameni buni dar pentru benzinare nu aveti ceva ceasuri tunarite??

Originally posted by clau_thedark View Post
                      Saluty, sunt nou pe acest forum si vreau sa ma imprietenesc cu lumea de pe aicea
                      salut clau bine ai venit pe forum si sper sa vii la intalniri sa marim familia LOGAN CLUB BRASOV
                      Last edited by phantom; 25 April 2010, 17:52. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• Bine ai venit Clau! Te asteptam pe la intilniri ,iar despre piese, ia-ti originale din orice alta parte decit reprezentante.....vei ramine surprins de diferenta de preturi
                        Cit despre magazine este un thread cu asa ceva,poate te ajuta
                        Ne plac femeile,dar,iubim masinile [SIGPIC]

Comment

• mumus, nu am inteles care era noua achizitie.

Comment

• Tricourile erau..si al meu..ala cu care am inghetat...

Comment

• aa...pai tu care ai buton de edit non stop nu ai scapare...mai ales ca ai postat la 2 minute. poti sa stergi postul meu, am scris mic daca nu se vede

Comment

• posturile se combina automat...deci nu vad problema

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google