Discutii Generale L.C. Brasov

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• nu era editat automat...crezi ca mai scriam?
    Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

• Miltumesc tuturor celor care si-au cumparat tricouri cu logan club....tocmai am reusit sa imi torn fundatia noi case datorita comisionului adunat si daca o tinem tot asa la anu ma mut in casa noua..yeeeyy...cat mai multe comenzi si la cantitati cat mai mari..

grija mare celor ca le place bârfa...
      sigpic

Comment

• Originally posted by unknown View Post
        Lucrare facuta de alien...recomand!!!...schimbat leduri aeroterma..
        Cine ti-a schimbat ledurile la aeroterma?
        sigpic
        Oglinzi MCV / Led Tuning / Activari functii LOGAN / HIDXenon / Leduri SMD / Accesorii Audio / ...

Comment

• ce vezi in poza e lucrarea lui alien....am inlocuit tot ce ai facut tu ..dar detaliile pe mesenger..
          sigpic

Comment

• Ce nu ti-a placut? la ce am facut eu?
            sigpic
            Oglinzi MCV / Led Tuning / Activari functii LOGAN / HIDXenon / Leduri SMD / Accesorii Audio / ...

Comment

• unic ai pm.
              Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

• ia zi mumus cum este ... te apuci de airsoft dupa ce ai vazut replicile?????

Comment

• nu , tot dupa vrabii ma tin.
                  Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

• pai da barossane dar una este sa tragi cu un pistol dupa vrabii si alta este sa tragi cu o mitraliera de companie ( replica )

Comment

• Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

• apropo man vezi ca si bilele de sticla au tot 0.25 g asa ca vezi cum trag astea de teflon asa trag si alea de sticla ;)

Comment

• intelesesem ca alea din sticla sparg un geam de ex...astea din abs nuprea...
                          Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

• pai man bila de sticla sparge un geam dar poate si bila din ABS sparge un geam de ABS

Comment

• pai cu asta din abs de la 2-3 metri am spart plastic chiar grosut..un fund de galeata

Comment

• s-a oprit contorizarea posturilor pe cateva sectiuni. momentan e in discutii pe care din sectiuni se va opri definitiv. va spun asta ca sa nu va vina stiu io ce idei
                                Last edited by mumus; 28 April 2010, 11:58.
                                Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google