gabi le si monteaza,la mikado nu
Discutii Generale L.C. Brasov
Collapse
X
-
Originally posted by sebi8ta View PostCine doreste sa fie alaturi de club bine cine nu si aici ma refer la gigikent care numai combinatii are in cap.tu crezi ca daca tu faci combinatii fac toti ?
nu am cuvinte...
e problema ta prietene ce combinatii am eu?si pentru cultura ta generala eu nu dau un ban ca sa iti faci tu combinatiile tale.asa ca mucles si nu poti interzice nimanui sa nu mai vina la intalniri asa cum mi-ai zis mie.e club public si vine cine vrea nu cine iti da tie bani pt combinatiile tale.daca postul asta dispare o sa il pun de 1000 ori sau il trimit pe pm la toti membriisigpic........restul e NoSpeedLimit
Comment
-
gigi-ti-am spus sa nu vii ,daca nu-ti convine,nu ca te oblig eu.asa ca te rog sa fii atent la ce se discuta si nu interpreta ceea ce doresti tu,si daca trebuie sa dam bani ptr. a face ceva ptr. noi si club,atunci dai daca nu nu dai dar nici nu vei avea ce sa comentezi in privinta acelui lucru facut de noi cei care dam bani ptr. a se realiza ceva.In fine tu crezi ce vrei si faci ceea ce doresti dar nu vorbi in numele altora cand se discuta ceva,voebeste doar ptr. tine adica ceea ce vei face doar tu,optiunea este strict a ta,si nu a tuturor,fiecare are optiunile lui personale .Daca vreisa se mai discute pe aceasta tema o faci pe pm.sau pe mess de acum incolo.Am incheiat cu aceasta temade discutie aici.
alin -discutam noi doi mainecand ne vedem ca sa-ti dau ce trebuie.Un elogiu de trei minute şi o lacrimă de-o clipă nu scuză o neglijare care se măsoară în ani sau decenii.
Comment
-
de asta sunt de parere ca mai e nevoie de un organizator. suntem singurul club care are coorganizator (deci nu are organizator), si sebi 'nu are cu cine se sfatui'. ar fi mult mai usor si pentru el, si pentru noi (mai ales), ca poate daca mai e unul la nivelul lui nu mai face chiar numai ce vrea el. eu i-am propus acum o luna sau 2 sa caute un organizator si a spus ca ala a fost tyger si atat, altul nu va mai fi (cred ca nu vrea el), pentru ca inainte a fost si vdo organizator. deci sebi cred ca nu vrea sa avem 2 organizatori, probabil pentru ca nimeni in acest club nu este de acord cu el in totalitate. sincer, erau intalniri de nota 10 cand era tyger organizator, chiar daca ne strangeam 5-6 la intalniri, dar nu mai conteaza.
deci eu zic ca ar trebui deschis un poll de catre coorganizatorul nostru si sa vada opinia celor din club referitor la alegerea a inca unui organizator (da sau nu), ca noi avem cuvantul de spus, prin vot, nu sebi, ca asa considera el (parerea mea), si poll-ul sa fie activ macar o saptamana.
@sebi: azi parca veneai...of, cuvantul asta. parca vad ca pleaca ai mei fara rotile de iarna vineri...
si de curiozitate...cati dau bani?Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --
Comment
-
candva ne-am inteles toti ca nu face caterinca pe forum...hai sa respectam promisiunea..daca avem ceva de discutat..o facem la intalniri fata in fata.
Asta se refera la orice comentariu acid din partea oricui.Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.
Comment
-
@SKORPIONKING: distantiere in brasov eu nu am vazut, dar am vazut pe net. iti poti comanda de pe net daca chiar vrei, dar ia aminte inainte si de ce a zis mumus, sa nu iti para rau dupa aia ca ai dat bani.Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --
Comment
Comment