Eu eram gagiu cu loganu alb care a oprit, s-a uitat si a plecat. Tu vorbeai la telefon )
Discutii Generale L.C. Brasov
Collapse
X
-
-
sa-nebunesc
puteam sa jur ca vad rosu la tine la avatar.
imi cer scuze ca nu te-am bagat in seama. nu am stiut cine esti. nu prea ne-am intalnit si nu am stat sa ma uit atent la tine. vorbeam la 112. trebuia sa mai ramai...Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --
Comment
-
Ma grabeam. Pai aia era masina de la firma .
Tu nu esti in energo? )
Comment
-
Comment
-
Cand te-am vazut pe avarii am crezut ca te-au saltat militienii, ca mai stau la filtre acolo
Comment
-
deobicei opresc mai jos, unde faci dreapta sa intri pe centura mica, e o bretea. dupa cum ai vazut nu era politie, eram eu si cu ala cu fiatu doblo care am oprit.
oricum nu am mai vazut decat filtru pentru folii acolo. radar nu.Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --
Comment
-
Bine c-am plecat... Stateam si eu langa nea' acolo... ) Apropo, cand mai vedeti logan alb cu LordofLands pe ea, dati un claxon!
Comment
-
Eu am claxonat cand am plecat. Tu nimic, telefon, telefon...
Comment
-
Originally posted by B 83 RMJ View Post
mumus. se agraveaza situatia . azi am vazut un taxi alb cu jante din alea ca ale tale, dar cu negru, cum erau cele de pe loganul rosuUn om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.
Comment
-
si cand o sa fie o sa le vopsesti, stiu
@meanpower: n-am auzit. asta e. alta data vino si trage-ma de urechi. nu stiam ca esti din club si nu m-am uitat dupa tine. pur si simplu am vazut dintr-o data ca nu mai este loganu alb. chiar ma miram ca a oprit si a plecat imediat.
@phantom: salutare.Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --
Comment
-
accident grav in seara asta pe la orele 22 in sensul giratoriu calea bucuresti cu poenelor, un audi 14 break urca tare in sus spre carrefour a lovit un taxmietrixt in sesns audi a ajuns in saptiul verde de la mc donald's dupa ce a lovit 2 pietonisigpic
Broker de asigurari DESTINE
Comment
Comment