se rezolva domnu ... facem una misto... numai sa vii
Discutii Generale L.C. Brasov
Collapse
X
-
vin si faptele Skorpioane...........
una bucata plafoniera de 6 lei, niste cablu de prin casa,sirma otelita,cutter si bunavointa
acu sa vina seara ca sa vad cit deranjeaza..........Last edited by boly76; 14 May 2010, 12:33.Ne plac femeile,dar,iubim masinile [SIGPIC]
Comment
-
lustruitul.
cine vrea piese si accesorii ieftine sa mearga in sacele in cernatu dupa sectia de politie prima strada la dreapta (spre cheia, e o parcare mare si neasfaltata). am luat pleoape la 9 lei si au si super glue, pe cand in brasov erau 15 lei si fara lipici (lipiciul a picat numai bine ca imi trebuie la altceva). becuri h4 imitatie xenon la 21, cand in carrefour sunt 30 cel putin. si un spray la 18 lei negru mat cu 18 lei tub cu 50% extra, ceva de genu scrie pe el. gramaj aproape 1 l/kg.Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --
Comment
-
nu prea cred. 9 lei de la becuri, 6 de la pleoape si 8 de la spray-ul cu vopsea, bagam benzina de ajungeam pana in predeal si inapoi, si poate si mai departe. si oricum eu am drum chiar acolo ca medicul veterinar unde merg cam zilnic este la o casa mai susDacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --
Comment
Comment