Discutii Generale L.C. Brasov

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• aline...nu fi sarcasatic....omu a vrut sa ajute...chiar daca nu a nimerit-o..vroia sa ajuteasta e important.
    ps: nici mie nu imi place mozzilla...si nici explorer...eu merg pe google chrome
    Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

• nu am fost sarcastic...doar am spus parerea mea, si ceea ce am vazut eu la mine pe calculator. daca lui ii merge mai bine cu explorerul nu e nici o problema
      Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

• Aline..daca vrei duminica te iau eu la intalnire
        Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

• Originally posted by mumus View Post
          Aline..daca vrei duminica te iau eu la intalnire
          il scoti la un suc?

sigpic

Comment

• Salutare colegi,dragii mei colegi mumus si skorpionking daca ati observat postul meu scris aseara la ora 21,30 s-a evaporat si nu mai apare nicaieri.Voi santeti singurii care au apucat sa il citeasca si puteti confirma ca a fost acolo.In fine,nu era scris aiurea si nici nu era iesit din tiparele forumului,era ceva ce ne privea pe toti si atat.Daca nici sa spui problemele care privesc clubul nostru nu mai avem voie,inseamna ca santem membrii asa sa fim la numar.Sant curios cine si de ce a sters postul ala???
            sigpic

Comment

• Toti avem un pct.de vedere si trebuie respectat dar mai important este sa ajungem cu toti la unison,la o singura parere si daca e nevoie supunem la vot asa cum zicea si ZEU69!!!! Eu fiind nou-nout in club banuiesc ca nu deranjez pe nimeni daca spun ca ideea lui Sebi este buna(intalnirea din Februarie) si corect ar fi sa-l sustinem fara sa comentam prea mult!!! Nu vreau sa cred ca noi brasovenii suntem mai prejos ca altii!!!!
              O viata avem Români si o cinste!Desteptati-va ca am dormit destul!

Comment

• Originally posted by SKORPIONKING View Post
                il scoti la un suc?
                Da... poti sa dai un suc la intalnire domnu rege al scorpionilor...ca ai vazut ce scump e si un ceai.

Comment

• sebi l-a sters,a scrissi pe mess aseara

Originally posted by mumus View Post
                  Da... poti sa dai un suc la intalnire domnu rege al scorpionilor...ca ai vazut ce scump e si un ceai.
                  mai bine suc decat ceai de scortisoara ca era naspa

intrati pe mess si o sa va apara,sunt mai multe posturi sterse
                  Last edited by skorpionking; 22 October 2009, 09:12. Reason: Automerged Doublepost

sigpic

Comment

• Aline dar de curiozitate cu ce e mai bun mozilla decat IE8?
                    eu sunt foarte multumit de explorer.

Comment

• @kelu: posturile le-a trimis sebi pe mess, deci nu numai mumus si skorpion le-au vazut. posturile au fost sterse de sebi, si din cate am inteles le-a sters ca 'divulgau' 'secrete' din organizarea pentru intalnirea din februarie. deci posturile le-a sters, dar au fost citite de mai multi .
                      @mumus: daca iti convine sa treci pe la mine sa ma iei vin in principiu. ramane sa vorbim pe mess.
                      @bogidan: parerea mea este ca firefox este mai bun decat explorer, pentru ca in explorer abia mi se incarca paginile, in forefox merge bine. si in plus firefox blocheaza site-urile suspecte si pop-upurile fara sa ii setez eu asta. IE8 nu am instalat in calculator la mine pentru ca nu ma intereseaza. (am net de la rds dar sunt la casa unde abonamentul e de 3-4 ori mai scump decat la bloc, si viteza e mult sub cea de la bloc - 400-450 kbps download, si 150 kbps max la up).
                      Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

• vrea cineva stp m1 pentru insonorizat?acum ca e cald
                        sigpic........restul e NoSpeedLimit

Comment

• e pasta sau ce e?

Comment

• ai poza cu o folie de stp
                            Attached Files
                            sigpic........restul e NoSpeedLimit

Comment

• si ie8 are de blocat site-urile,dar depinde si de calculatorul fiecaruia

sigpic

Comment

• la mine nu e vorba de calculator, ci de conexiunea la internet. ie imi merge la fel si pe calculator si pe laptop. am spus ca din punctul meu de vedere (ceea ce am vazut/testat pe calculator/laptop) firefox este mai bun. acuma ca la tine merge mai bine IE nu te pot contrazice, iti dai seama. si mai depinde si de fiecare om cu ce s-a obisnuit sa lucreze.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google