Discutii Generale L.C. Brasov

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Concediu placut ionut
    O viata avem Români si o cinste!Desteptati-va ca am dormit destul!

Comment

• Folie Omologata RAR In Brasov

Vreau sa-mi pun pe MCV. Caut cel mai bun raport calitate pret. Folie plus manopera. Sugestii?

vorbeste cu martalogu.. daca nu ma insel a pus pe mcv cu 250 ron..dar nu stiu daca e si omologata.
      Last edited by mumus; 22 June 2010, 21:32.

Comment

• salut. se poate rezolva repede si ieftin...petru detalii poti veni miercuri la intalnire sau imi dai un PM si iti dau un numar tel unde poti suna sa te programezi.
        sigpic
        http://www.loganclub.ro/forum/masina...3.html?t=16273

Comment

• Originally posted by razvan_boss View Post
          salut. se poate rezolva repede si ieftin...petru detalii poti veni miercuri la intalnire sau imi dai un PM si iti dau un numar tel unde poti suna sa te programezi.
          Pana sa sun..Un pret orientativ exista?

Comment

• poti incercaaici, sau aici,da un telefon
            se cam practica 500 lei tot sau 350 lei spate
            Ne plac femeile,dar,iubim masinile [SIGPIC]

Comment

• Originally posted by Cips View Post
              Vreau sa-mi pun pe MCV. Caut cel mai bun raport calitate pret. Folie plus manopera. Sugestii?

vorbeste cu martalogu.. daca nu ma insel a pus pe mcv cu 250 ron..dar nu stiu daca e si omologata.
              da este omologata si e toata masina inafara de parbriz

putem vorbi maine seara la intalnire

salut CIPS da am folie pe tot MCV-ul si este omologat pret super bun fata de altii

si nu in ultimul rand salut toti colegii

salut da este adevarat am folie omologata recent pusa la pret super bun
              Last edited by martalogu; 22 June 2010, 22:00. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• romania o tara frumoasa
                Bucură-te de videoclipurile preferate și de muzica preferată, încarcă conținut original și arată videoclipurile tale prietenilor, membrilor familiei și lumii întregi pe YouTube.

Bucură-te de videoclipurile preferate și de muzica preferată, încarcă conținut original și arată videoclipurile tale prietenilor, membrilor familiei și lumii întregi pe YouTube.
                sigpic

Comment

• Pacat ca e locuita

Comment

• intalnire logan club brasov 2009 http://www.youtube.com/watch?v=QcCC1...eature=related

sigpic

Comment

• placuta amintire
                      Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

• Mumus ca subtirel erai

Comment

• inca fumam pe atunci... aveam 85-87 kg ... acum am 91-93.
                          Mai sunt cateva filmulete cu lc bv pe net.
                          Last edited by mumus; 24 June 2010, 09:12.
                          Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

• Baieti facem sambata seara un ping-pong?

Comment

• unde sa facem mumus?
                              sigpic

Comment

• imi este apsolut indiferent.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google