bine zis frumoase vremuri!!!!!!
Discutii Generale L.C. Brasov
Collapse
X
-
imi place ca sebi a ramas organizator special chiar daca e cu albastru si mumus e loganist de 5 stele.
imi place ca s-a incercat distrugerea de tot a clubului din cauza unor persoane de pe peste tot. mai bine il stergeti de tot de pe forum daca vreti sa scapati de batai de cap (sau poate nu vreti).
imi place ca nimeni nu a vrut sa inteleaga sau pur si simplu nu a vrut sa-si dea seama care este problema de fapt.
imi place modul de 'abordare' a problemelor.
imi 'place' tot ceea ce inseamna logan club brasov.
imi place ca nu am mai intrat pe forum ca sa scap de problemele care unora le placea/place sa le creeze in public, ca spalatul rufelor.
imi 'place' situatia in care s-a ajuns.
NU imi place, dar va spun ca va salut pe cei din gasca lui 'mumus', de restu sa nu aud (vezi judecata de la intalnire unde toti v-ati luat de mine de parca eu am despartit clubul). tot ce ma mai leaga de acest club sunt stikerele de pe masina care imi plac cum dau pe masina si de aceea le tin.
Nu imi place pentru cum s-a casunat lumea pe mine la intalnirea lui sebi. (nu fac reclama userilor, dar se stiu si singuri).
Nu imi place ca sebi isi alege membrii dupa bunul lui plac. si desi mi-a zis ca nu mai am ce cauta acolo tot ma streseaza cu sms-uri pentru intalniri ().
Nu imi place ca nu ati reusit sa va intelegeti totusi, dar singuri nu aveati cum.
Nu imi place ca nu s-a tinut cont de parerile noastre, a tuturor, si a facut fiecare ce a vrut (vezi cazul BOC).
Nu imi place ca a trebuit sa scriu acest post pentru care oricum voi lua cartonas pe motiv 'atac la persoana', si stiu si de la cine, dupa ce ca i-am facut reclama azi, cand puteam sa tac. dar nu port pica si nu am nimic cu nimeni. accept sa il primesc si nu fac nici un recurs.
Imi place ca nu ma mai intereseaza nimic.
ramanem prieteni cei care am fost si pana acuma, restu la fel ca inainte.
ii respect pe toti cei din 'gasca' lui mumus. si pe mumus mai ales pentru ce fel de om este!
as dori sa nu se stearga acest post ca nu constituie infractiune ci doar contraventie.
Numai bine.Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --
Comment
Comment