Discutii Generale L.C. Brasov

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• eu zic in felul urmator ... lcb este fara organizator si va mai dura o vreme pana va fi ales ...
    sa facem o lista cu cine vrea sa fie in LOGAN CLUB BRASOV ...iar cei ce nu se trec inseamna ca nu vor si nu ii obliga nimeni si nimic ...e fiecare cu parerea lui ...si propun lista nu vot ...ca avem clone destule ... si atunci vom vedea cine vrea sa fie lcb sau cine vrea postul de organizator ...daca toti zic ca vor lcb ...

1. alien
    2.mumus
    3.ZEU69
    4.ALO68
    5.Metaxa
    6.

razvan vrei logan club brasov te treci pe lista ...lista nu e facuta pentru organizator...
    "when I grow up,sigpic I want to be a VDE"

Comment

• eu zic in felul urmator ... lcb este fara organizator si va mai dura o vreme pana va fi ales ...
      sa facem o lista cu cine vrea sa fie in LOGAN CLUB BRASOV ...iar cei ce nu se trec inseamna ca nu vor si nu ii obliga nimeni si nimic ...e fiecare cu parerea lui ...si propun lista nu vot ...ca avem clone destule ... si atunci vom vedea cine vrea sa fie lcb sau cine vrea postul de organizator ...daca toti zic ca vor lcb ...

1. alien
      2.mumus
      3.ZEU69
      4.ALO68
      5.Metaxa
      6.Catalin
      7.
      8.
      sigpic

Comment

1. alien
        2. mumus
        3. ZEU69
        4. ALO68
        5. Metaxa
        6. Catalin
        7. bv06rmn
        8.
        9.
        sigpic

Broker de asigurari DESTINE

Comment

• poate vede un moderator asta ...

PLAVA sebi: Duminica 04.07.2010 la ora 18" intalnire Logan Club in parcarea subterana de la Real,cu absolut toti membrii Logan Club,ptr. a se vota si de catre voi si toti membrii Organizatorul ptr. Brasov.

Comment

• Acesta este un mas primit acum de la Sebi8a... il puteti ignora.

Duminica 04.07.2010 la ora 18" intalnire Logan Club in parcarea subterana de la Real,cu absolut toti membrii Logan Club,ptr. a se vota si de catre voi si toti membrii Organizatorul ptr. Brasov.

omu asta nu e sanatos

Intalnirea logan club brasov este doar joi , si eu sunt organizatorul ei.

daca vreti sa va alege-ti sef la lc sicaro..nu aveti decat.
            Last edited by mumus; 30 June 2010, 23:39.
            Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

• sebit8a daca vrei lcb trecete pe lista si dovedeste ca vrei lcb ...nu postul de "conducere"

Comment

• omu vrea la conducere altfel nu discuta
                sigpic

Broker de asigurari DESTINE

Comment

• Nu incerca sa-i mai explici ca nu va intelege.
                  Oricine are dreptul sa fie prost, dar unii abuzeaza de acest privilegiu.

Comment

1. alien
                    2. mumus
                    3. ZEU69
                    4. ALO68
                    5. Metaxa
                    6. Catalin
                    7. bv06rmn
                    8.rmj
                    9.

Comment

• se merge si duminica..daca pasiunea multora e Loganu'..de ce nu? ca duminica , banuiesc, ca vor fi multi degrevati de stresul jobului.

Comment

• mumus ceva noutati sa ne zici ca chestiile astea le stim si noi si le vedem!!!! in calitate de ce trimite el sms si in calitate de ce face el intalniri !!!!!! propun o marire de oferte la abonament in special la sms pt sebi ca vad ca are nevoie omul!!!!!
                        [B][COLOR="Red"]LOGAN CLUB BRASOV

Comment

• omu trimite sms ca e disperat dupa functie... are clone..pardon membrii... are si spate..pardon sicaro... omu asta e sef si daca il dau afara sefii lui de la munca...
                          Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

• ha ha ha..... baieti cati Giga aveti???
                            total sub acoperire...sunt din BZ locuiesc in BV si am masina de CT

Comment

• eu va las... vb maine la intalnire...noapte buna.

Comment

• rusinos si urat ce se intampla p aici..o mare harababura...(hotul striga hotii).........cel mai important e sa te simti bine alaturi de cei care impartasesc aceasi pasiune.....masina, in cazul nostru (golanu) "baieti lasatii sa se streseze singuri" respect
                                total sub acoperire...sunt din BZ locuiesc in BV si am masina de CT

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google