Discutii Generale L.C. Brasov

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• sa nu fie acelasi om care trimite sms-uri ma gandesc eu!!!!!!!
    [B][COLOR="Red"]LOGAN CLUB BRASOV

Comment

• repet raspunde-ti sincer si nu o dati in balarii
      Va multumesc
      sigpic

Comment

• si eu ti-am raspuns la fel de sincer !!!!! credema ca si eu cred in raspunsul asta am vb cat se poate de serios!!!!!

Comment

• Originally posted by florinc_99 View Post
          totusi care dintre voi l-ati sunat noaptea pe Martalogu si l-ati facut tradator si asa mai departe? dar raspunde-ti sincer si nu o dati in balarii
          Martalogu--spune-ne si noua cine te-a sunat noaptea,sau macar,da un numar de telefon,ziua si ora
          si cerem desfasuratoare la dealeri ,daca e adevarat.....................
          Ne plac femeile,dar,iubim masinile [SIGPIC]

Comment

• Eu cred ca Martalogu daca se simtea nedreptatit, spunea demult pe forum sau la intalniri ca la deranjat careva, daca nu a facut publica treaba... probabil are motivele lui.

Zeu ! ne vrem stickurile inapoi !
            Last edited by mumus; 1 July 2010, 15:37. Reason: Automerged Doublepost
            Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

• "eu zic in felul urmator ... lcb este fara organizator si va mai dura o vreme pana va fi ales ...
              sa facem o lista cu cine vrea sa fie in LOGAN CLUB BRASOV ...iar cei ce nu se trec inseamna ca nu vor si nu ii obliga nimeni si nimic ...e fiecare cu parerea lui ...si propun lista nu vot ...ca avem clone destule ... si atunci vom vedea cine vrea sa fie lcb sau cine vrea postul de organizator ...daca toti zic ca vor lcb ..."

1. alien
              2. mumus
              3. ZEU69
              4. ALO68
              5. Metaxa
              6. Catalin
              7. bv06rmn
              8. rmj
              9. boly76
              10. razvan_boss
              11. skorpionking
              12.
              13.

deci se pare ca numai cativa vor un club ...sa inteleg ca restu vor sa fie organizatori ??? ...
              clubul e fara organizator momentan ...deci nu inteleg de ce nu va treceti pe lista ...
              "when I grow up,sigpic I want to be a VDE"

Comment

• martalogu stie cine la sunat dar nu vrea un scandal pe aceasta tema
                sigpic
                nu este nimic mai dulce decat o dusca de aer liber

Comment

• pe cuvant daca nu sunt foarte curios!!!!! sa fie tras in teapa cel ce a facut asta!!!!!

Comment

• metaxa, nu fi ironic ca sti sigur cine e
                    sigpic

Comment

• florinic oare sa fi facut eu treaba asta si sa nu imi aduc aminte?????? daca intreb logic ca nu stiu cine este !!!! nu sunt deacord cu treaba asta si nici cu sms-urile lui sebi

Comment

• Acu ar fi culmea sa zica careva ca io l-am sunat... va zic de pe acum ca NU.
                        Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

• deci una este sa fii facut tradator si alta este sa fii invitat la o intalnire,daca vrei vii daca nu"NU'',oricum eu unul am vorbit cu martalogu si a zis ca nu are rost sa vina sa se apuce de cearta pe acest lucru
                          sigpic
                          nu este nimic mai dulce decat o dusca de aer liber

Comment

• zvonuri, barfe si asa mai departe de la o ureche pleaca intr-un fel si ajunge in alt fel
                            Last edited by bv06rmn; 1 July 2010, 16:29.
                            sigpic

Broker de asigurari DESTINE

Comment

• am vorbit cu martalogu acum la telefon... Florinica... iar ai pecit-o... o sa va scrie ce si cum Martalogu, cand ajunge acasa.

Comment

• bine mumus daca eu am pecit-o de tine ce sa mai zic
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google