sa nu fie acelasi om care trimite sms-uri ma gandesc eu!!!!!!!
Discutii Generale L.C. Brasov
Collapse
X
-
Originally posted by florinc_99 View Posttotusi care dintre voi l-ati sunat noaptea pe Martalogu si l-ati facut tradator si asa mai departe? dar raspunde-ti sincer si nu o dati in balarii
si cerem desfasuratoare la dealeri ,daca e adevarat.....................Ne plac femeile,dar,iubim masinile [SIGPIC]
Comment
-
Eu cred ca Martalogu daca se simtea nedreptatit, spunea demult pe forum sau la intalniri ca la deranjat careva, daca nu a facut publica treaba... probabil are motivele lui.
Zeu ! ne vrem stickurile inapoi !Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.
Comment
-
"eu zic in felul urmator ... lcb este fara organizator si va mai dura o vreme pana va fi ales ...
sa facem o lista cu cine vrea sa fie in LOGAN CLUB BRASOV ...iar cei ce nu se trec inseamna ca nu vor si nu ii obliga nimeni si nimic ...e fiecare cu parerea lui ...si propun lista nu vot ...ca avem clone destule ... si atunci vom vedea cine vrea sa fie lcb sau cine vrea postul de organizator ...daca toti zic ca vor lcb ..."
1. alien
2. mumus
3. ZEU69
4. ALO68
5. Metaxa
6. Catalin
7. bv06rmn
8. rmj
9. boly76
10. razvan_boss
11. skorpionking
12.
13.
deci se pare ca numai cativa vor un club ...sa inteleg ca restu vor sa fie organizatori ??? ...
clubul e fara organizator momentan ...deci nu inteleg de ce nu va treceti pe lista ..."when I grow up,sigpic I want to be a VDE"
Comment
-
deci una este sa fii facut tradator si alta este sa fii invitat la o intalnire,daca vrei vii daca nu"NU'',oricum eu unul am vorbit cu martalogu si a zis ca nu are rost sa vina sa se apuce de cearta pe acest lucrusigpic
nu este nimic mai dulce decat o dusca de aer liber
Comment
Comment