De mine sa nu zici nimic...e mai bine pentru tine... ti-am mai spus ca daca ai ceva de discutat cu sau despre mine.. mi-o spui in fata... ca aici esti cocos.
Discutii Generale L.C. Brasov
Collapse
X
-
florine nu ti se pare ca ai prins cam mult glas in ultima vreme?
daca esti in adevaratul sens al cuvantului barbat te astept la intalnire in seara asta sa iti spui punctul de vedere asa cum trebuie si sa avem si noi si tu drept la replica dar fata in fata nu pe forum
pentru ca daca scrii monitoru nu poate sa iti dea replica imediat
Comment
-
colegi hai sa incercam sa stergem cu buretele ce a fost si sa fim uniti ca inainte sa lasam certurile astea parerea mea e ca nu o sa ajungem nicaieri cu asta uitativa si la alte judete rar se cearta si nu fac asa mare cearta noi ma refer la toti membri logan club brasov (si cei din by sicaro) suntem pe primu loc la scandal noi chiar nu putem trai fara sa ne certam ganditi-va bine ar trebui sa fim uniti si sa fim mandri de noi sa ne laude ceilalti nu sa rada de noisigpic
Comment
-
fratilor...nush ce s-a intamplat pe aici de sunteti toti taiati cu rosu....dar in stilul asta...ne facem de caco in fata tuturor...eu zic sa va potoliti ca nu mai merge asa...au dreptate si adminii astia...ce naiba tot faceti galagie....s-a zis ca mumus nu e organizator,la fel si despre sebi....GATA cu ei doi....ori alegem pe altul...supunem la vot...ori ne luam jucarelile si ne jucam prin alte parti....cat pt admini...in orashul asta se pare ca nu se va ajunge la nici un consens....parerea mea e ca LCB Sicaro a castigat pool-ul deci a castigat si "SCANDALUL"....in mod normal cei care sunt de partea cealalta ori vin cu noi si fac ca noi...ori stau linistiti si nu mai agita apele....in LCB Sicaro sunt mai multe persoane decat in LCB...deci...sa se traga concluziain momentul de fata LCB Sicaro e clubul oficial din Brasov....
Aceasta este declaratia pe care o sustin si o semnez....sper sa nu iau ban si eu ..sincer nu cred ca am de ce...sanatate maxima..sa auzim de bine
si inca ceva...sa nu uit....sunteti niste copii mari care va certati pe o jucarie de doi lei....vreti functii...va fac un forum voua....si va pun acolo sefi peste sefi...daca asta va face sa va simtiti bine....acusi am sa aud ca intrati unul in celalalt cu masinile...GROW UP...suntem oameni la casa loc....casatoriti....multi dintre noi...chiar in halul asta am ajuns?
Comment
-
Originally posted by alex125 View Postcumpar serigrafie sau ceasurile cu totul bord duster. stiti pe undeva de unde sa imi iau.
stie careva serigrafia de pe duster se potriveste pe logan?sigpic
Comment
-
Originally posted by alex125 View Postmersi mult catalin, am cautat si eu dar nu am gasit. daca stii ceva te rog frumos sa ma anunti si pe mine. salutare si numai bine.sigpic
Comment
-
Un scotian se trezeste dimineata si vede ca sotia lui care dormea langa el era moarta.Disperat sare repede din pat si merge intr-un suflet la menajera si ii spune:la micul dejun sa fierbi doar un ou!
Un echipaj de la Nasa zboara pentru prima data pe Luna.Coboara astonautii pe luna si vad dupa o stanca un om care se uita la ei mirat si il inteaba:
-de unde esti?
Omul raspunde:
-din Bran
Astronautul:
-si cu ce ai venit aici?
Omul:
-cu branza!!!
sigpic
Comment
Comment