Discutii Generale L.C. Brasov

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• da de azi
    :P
    "when I grow up,sigpic I want to be a VDE"

Comment

• vorbesti serios???
      DACIA...Daca Ai Cap Iese Altfel..
      sigpic

Comment

• normal . . .
        Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

• de la 50 la 60
          si intrarea in oras se poate face cu 70 in situatii exceptionale ...probabil te iarta daca te observa ca incetinesti...

Comment

• nu chiar asa...de exemplu la intrarea de pe dn1 din sacele pana la giratoriu la darste ai limita la 70

si cica asa sunt toate intrarile, mai putin cea de la stupini, unde e 60.
            Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

• ceva de genu ...am prins o mica parte din ce vorbea nenea cu cashcheta ...

Bula avea o colega de birou buna în draci, dar din pacate nedisponibila. O sorbea din priviri în fiecare zi si crapa de necaz ca nu-i poate face nimic.
              Într-o zi ajunge atât de frustrat încât se duce direct la ea si îi spune deschis înfata:
              - Esti o femeie superba si îmi doresc foarte mult sa te am macar o data. Uite, daca ma lasi o singura data sa ti-o pun, îti dau 500 de euro.
              Tipa refuza fara sa stea pe gânduri. Bula insista, explicându-i ca totul se va termina repede:
              - Eu stau în spatele tau, arunc banii pe podea, tu te apleci sa-i iei si pâna i-ai ridicat eu am si terminat treaba.
              Tipa sta si se gândeste o secunda, dupa care spune ca trebuie sa se consulte cu prietenul ei si îl suna. Prietenul ei când aude despre ce e vorba- îi sticlesc ochii si-i vine o idee:
              - Cere-i 1000 EURO si ridica rapid banii de jos, asa nu va avea timp nici macar sa-si dea pantalonii jos.
              Gagica e de acord si accepta propunerea.

Dupa vreo jumatate de ora prietenul ei începe sa-si faca griji nemaiprimind nici o veste si la un moment dat o suna el s-o întrebe ce s-a întâmplat.
              Tipa raspunde gâfâind si, printre gemete, îi spune:
              -"Nemernicul a folosit monede...".

Morala:
              O propunere de afaceri trebuie analizata întotdeauna în profunzime
              înainte de a bate palma si de a te trezi ****

depasire prost efectuata...

O situatie urata, din trafic, care ne arata inca o data de ce trebuie sa fii cu capul pe umeri cand intri in depasire.
              Last edited by darksid3; 2 September 2010, 21:45. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• daca vrea cineva o serigrafie de prestige pentru benzina cu ace cu tot mai am eu una. pretul il vedeti la zona comerciala.

Comment

• salut colegi ce mai faceti multumesc alin pt serigrafie am montato si arata ok
                  sigpic

Comment

• si eu am pus-o in seara asta.

Comment

• eu inca ma uit la ea pe birou ...

Comment

• eu ma uit acum la o serigrafie stock...de buburuza
                        Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

• am un pret bun si la vitrina cu inele subtiri cromate. mult mai bun decat ce se gaseste pe forum/net. eu astept sa fac rost de bani si dau comanda. nu prea imi mai place acum

Comment

• Originally posted by B 83 RMJ View Post
                            nu chiar asa...de exemplu la intrarea de pe dn1 din sacele pana la giratoriu la darste ai limita la 70

si cica asa sunt toate intrarile, mai putin cea de la stupini, unde e 60.
                            din sacele pana la cpt. nemo e limita de 70km/h
                            sigpic

Comment

• si in oras e 60 ?
                              Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

• de ce numa' la altii se poate ?

la ei iti trec jantele in talon foarte repede direct la rar ... nu ating si sunt echivalente si gata pleci cu jantele de 17 sau chiar 18 :| ...

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google