Discutii Generale L.C. Brasov

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• incearca in capat la molidului spre iepure
    sigpic

Broker de asigurari DESTINE

Comment

• >>>

asa cum zice RMN sunt 4 garaje unu langa altu in capat la racadau la baza tampa gardens ... apartin aceluiasi tip ... poti incerca nr de tel e scris pe garaj. ;)

sau am un coleg cu un garaj de inchiriat ... in curba de urcare spre poiana. chiar langa cimitir.
      Traim in romania si asta ne ocupa tot timpul.

Comment

• sa stiti ca sunt in Oneves stergatoare exceptionale cu 13 lei bucata...toate marimile la acelas pret.
        Sunt gen flat, dar sunt altfel decat cele de pana acum, pana si lama e protejata...sunt super, sterg exceptional, nu scartaie, nu lasa urme.
        Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

• de alea am si eu si sunt destul de bune

sigpic

Comment

• si unde e Oneves?
            Ne plac femeile,dar,iubim masinile [SIGPIC]

Comment

• La iesirea din brasov spre sf.gheorghe
              O viata avem Români si o cinste!Desteptati-va ca am dormit destul!

Comment

• dupa statia martax,pe aceeasi parte

sigpic

Comment

• o sa fac o vizita.multam
                  Ne plac femeile,dar,iubim masinile [SIGPIC]

Comment

• salutare lume cine ma ajuta cu un sfat va rog frumos... Unde imi pot monta si eu pe logan o statie de emisie receptie??? credeti-ma ma benoclez de 4 zile in habitaclul ala si nu gasesc nici un coltisor unde as putea sa o montez

Comment

• ai putea sa o pui sub scaunul soferului. Acolo are si tata statia de taximetrie
                      DACIA...Daca Ai Cap Iese Altfel..
                      sigpic

Comment

• da stiu dar am squealch manual si sa tot bag mana pe sub scaun e cam nasol si intre scaune nu pot sa o amplasez deoarece am cotiera

Comment

• Originally posted by phantom View Post
                          salutare lume cine ma ajuta cu un sfat va rog frumos... Unde imi pot monta si eu pe logan o statie de emisie receptie??? credeti-ma ma benoclez de 4 zile in habitaclul ala si nu gasesc nici un coltisor unde as putea sa o montez
                          salut vorbeste cu gabi bv te poate ajuta iel
                          sigpic

Comment

• il sun de ieri si nu raspunde poate si-a schimbat numarul de telefon

Comment

• vezi daca iti incape in buzunarul de pe usa. numa ca acolo o sa fie cam nasol cu firele.
                              DACIA...Daca Ai Cap Iese Altfel..
                              sigpic

Comment

• am incercat si nu incape ... eu asa ceva nu am mai pomenit sa nu ai unde sa bagi o statie de emisie in logan

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google