se pare ca da.....................................cu serviciile lor ............
Discutii Generale L.C. Brasov
Collapse
X
-
Depinde cand.Eu am avut RDS si m-am saturat sa nu mearga cu saptamanile ca nu veneau sa il faca.Mai cade si pe Romtelecom dar se rezolva rezonabil in maxim 24 de ore nu 14 zile ca la RDS.sigpic
Oglinzi MCV / Led Tuning / Activari functii LOGAN / HIDXenon / Leduri SMD / Accesorii Audio / ...
Comment
-
bine punctat Gabi!imi pare rau ca a trebuit sa renunt la romtelecom da la anu expira contractul si sint sanse mari sa renunt la citez:"Retarded Data Sistem" si sa revin la romtelecom care in 4ani nu am avut netul cazut cit la astia in 6 luniNe plac femeile,dar,iubim masinile [SIGPIC]
Comment
-
Romtelecomul e la inaltime fata de RDS ..la mine merge struna ,de cand il am .o picat o singura data ..am sunat si in 2 ore aveam net din nou.Sunt promti la interventii si ceea ce e cel mai bine ..nu ai nevoie de interventii merge bine netul si in plus am si viteza destula.Un elogiu de trei minute şi o lacrimă de-o clipă nu scuză o neglijare care se măsoară în ani sau decenii.
Comment
-
salutare la toata lumea scz de absenta pe care am avut-o dar chiar vroiam o pauza de la toata monotonia si de la ranchiunea asta din lcbv,dar se pare ca nimic nu s-a schimbat pacat.....................ia spuneti care mai e treaba cand ne mai vedem si noi mai schimbam si noi doua vorbe....ca pe vremuriD ce ziceti??????
Comment
Comment