Discutii Generale L.C. Brasov

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• se pare ca da.....................................cu serviciile lor ............
    Ne plac femeile,dar,iubim masinile [SIGPIC]

Comment

• degeaba ziceti voi dar eu aveam de la romtelecom si era de 10 ori mai prost k asta de la RDS...
      nu k as lauda RDS-ul acum, dar aia sunt mult mai retard....

Comment

• Depinde cand.Eu am avut RDS si m-am saturat sa nu mearga cu saptamanile ca nu veneau sa il faca.Mai cade si pe Romtelecom dar se rezolva rezonabil in maxim 24 de ore nu 14 zile ca la RDS.
        sigpic
        Oglinzi MCV / Led Tuning / Activari functii LOGAN / HIDXenon / Leduri SMD / Accesorii Audio / ...

Comment

• bine punctat Gabi!imi pare rau ca a trebuit sa renunt la romtelecom da la anu expira contractul si sint sanse mari sa renunt la citez:"Retarded Data Sistem" si sa revin la romtelecom care in 4ani nu am avut netul cazut cit la astia in 6 luni

Comment

• Axy

eu am rds si nu imi cade deloc. atata ce problema am avut a fost ca sa ars un router in cutia blocului si nu am avut net 4 zile. in rest merge bine nu am probleme.

Comment

• baaa voi renuntati la principala sursa de nervi ??? ... ati innebunit ? ?

si la mine a mers bine 1 an ...dar cand a cazut a cazut de tot 2 saptamani
              "when I grow up,sigpic I want to be a VDE"

Comment

• salut colegii si eu am la romtelecom si nu am treaba totul e ok

Comment

• nu stiu ce probleme aveti voi dar la mine merge de prea merge.
                  vand sau inchiriez bunica Tamara,stare buna de functionare,mici rateuri de nebunie,care se pot repara.

Comment

• Romtelecomul e la inaltime fata de RDS ..la mine merge struna ,de cand il am .o picat o singura data ..am sunat si in 2 ore aveam net din nou.Sunt promti la interventii si ceea ce e cel mai bine ..nu ai nevoie de interventii merge bine netul si in plus am si viteza destula.
                    Un elogiu de trei minute şi o lacrimă de-o clipă nu scuză o neglijare care se măsoară în ani sau decenii.

Comment

• salutare la toata lumea scz de absenta pe care am avut-o dar chiar vroiam o pauza de la toata monotonia si de la ranchiunea asta din lcbv,dar se pare ca nimic nu s-a schimbat pacat.....................ia spuneti care mai e treaba cand ne mai vedem si noi mai schimbam si noi doua vorbe....ca pe vremuriD ce ziceti??????

Comment

• Se pare ca pentru chestiile astea a ramas pe joi

Comment

• accident nasol pe kogalniceanu in fata la asirom ....un a6 avant infipt in stalp ... nu mai avea numere si era politie gramada ce incercau sa mascheze ceva ...
                          era vre-un bastan ceva ...

Comment

• o fi fost vre-unu de-al lor sub acoperire.........................de fiare.......

Comment

• Ne plac femeile,dar,iubim masinile [SIGPIC]

Comment

• nu boly ti-se pare nu bate vantu' ...

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google