Discutii Generale L.C. Brasov

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by sebi8ta View Post
    ne vom vedea tot la Real Duminica asa cum este stabilit.
    Poate daca obtii aprobare scrisa de la conducere altfel poti sa uiti.Este proprietate privata.
    sigpic
    Oglinzi MCV / Led Tuning / Activari functii LOGAN / HIDXenon / Leduri SMD / Accesorii Audio / ...

Comment

• da ai sa vorbesti tu Sebi cu paza de acolo?....ca mie mie frica...daca ne bate domnul ala burtos?

daca aia au zis nu...eu ma conformez ...serios.
      Nu tre sa fim necivilizati...trebuie sa fim un exemplu....
      Last edited by mumus; 25 October 2009, 23:40. Reason: Automerged Doublepost
      Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

• @ca mie mie frica...daca be bate domnul ala burtos?
        hahahah....bine punctat mumus
        poate il punem noi sa faca niste flotari...paote mai da jos din burta aia
        sigpic
        http://www.loganclub.ro/forum/masina...3.html?t=16273

Comment

• acuma serios...eu daca nu aproba aia..nu vin.
          Daca ne intalnim ...o facem legal si in locuri legale..ala fiind un spatiu privat..daca omu zice ca nu e voie..nu merg...am totusi un pic de civilizatie in mine.
          Nu e vorba ca mie frica de ala...am zis la misto...dar nu e frumos...
          Am mai zis-o..daca suntem un grup mare...macar sa fim exemplu pozitiv...nu as vrea sa fim aratati cu degetul.
          Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

• mi se pare ceva corect...e parcare privata....nu are rost sa ne complicam cu paza..
            sigpic
            http://www.loganclub.ro/forum/masina...3.html?t=16273

Comment

• Originally posted by mumus View Post
              acuma serios...eu daca nu aproba aia..nu vin.
              Daca ne intalnim ...o facem legal si in locuri legale..ala fiind un spatiu privat..daca omu zice ca nu e voie..nu merg...am totusi un pic de civilizatie in mine.
              Nu e vorba ca mie frica de ala...am zis la misto...dar nu e frumos...
              Am mai zis-o..daca suntem un grup mare...macar sa fim exemplu pozitiv...nu as vrea sa fim aratati cu degetul.
              100% de acord.
              sigpic
              Oglinzi MCV / Led Tuning / Activari functii LOGAN / HIDXenon / Leduri SMD / Accesorii Audio / ...

Comment

• deci tot la magnolia ar ramane si am putea relua ora care era inainte-13 sau 14

sigpic

Comment

• si eu zic ca ar fi mai bine un 12-13.

Comment

• ora o stabiliti voi cum credeti si cum vreti (sau sebi), dar daca ramane in parcarea subterana la real nici eu nu mai vin. daca vreti neaparat la real facem intalnirea la brintex in parcare ca e goala cat cuprinde duminica, si avem si tonomate de cafea pentru incalzirea corpului cu un grad.
                    Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

• mai bine mergem tot la magnolia....la 13

Comment

• m-am gandit sa fac niste 'carti de vizita' (fly-ere) de pus la stergator. mai vrea cineva sau scot doar pentru mine? urcati aici niste modele /idei despre cum sa arate si ce mesaj sa contina aceste fly-ere, si alegem unul din ele
                        Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

• eu zic sa facem intalnirea in predeal ...
                          Logan Kiss Fm 1.4 MPI Gri Comete

Comment

• eu zic ca mai bine la magnolia, macar acum duminica...

Comment

• si eu zic la fel Aline. Un nou look ?

Comment

• Originally posted by B 83 RMJ
                                daca ati reusi sa obtineti aprobare, ar fi super...continui la discutii generale
                                eventual incercati sa le spuneti ca mergem sa ne luam un suc sau ceva dde la ei de fiecare data, in caz ca nu o sa vrea sa ne lase.

@ShadoW999: vezi ca te prinde radarul daca mai alergi asa repede ai trecut pe langa mine pe la 3 la modarom.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google