multumim ca ne-ai luminat florinic, daca nu ne spuneai tu ramaneam in ceata
Discutii Generale L.C. Brasov
Collapse
X
-
Colegi cam deviati de la subiectu threadului..treceti si voi la discutii generale ...si tot odata da si tu o expicatie detaliata vali...pe discutii generale bineinteles,ca sa inteleaga toata umea ce ai vrut sa spui ....nu doar o parte dintre noi ..sa stim toti ce ai vrut sa zici.
cei care stim stim ceilalti o sa afle la regionala de ce sa stric eu atmosfera de pe acum...nu?
Comment
-
DIN cate vad eu la ora asta se scrie la discuti generale
daca nu poate sunt prea obosit si imi trebe o mini vacanta...
apropo si nu mai inghitit toate tampeniile de articole de 2 lei 50 de bani..
vali inaceraca sa nu mai copiezi ce srie sebi la intalniri daca chiar se poate fa un raport la domni cei verzi sa-l mute
v-am salutat din mersLast edited by razvan_boss; 8 November 2010, 23:57.
Comment
-
dupa ce se termina cu "cine scrie mai mare si mai colorat"......sa stiti ca era un reply la discutia de zilele trecute pe tema articolului asta.
si era o discutie intre brasoveni nu pe threaduri existente deja...
salutare si aveti grija de voi!Ne plac femeile,dar,iubim masinile [SIGPIC]
Comment
-
Acestea sunt cele 10 locatii in care sunt amplasate camerele fixe care "te controleaza la rovigneta" de pe drumurile nationale din Romania:
1. Autostrada A1 la km 70 + 460 m
2. Autostrada A2 la km 12 + 450 m
3. DN1 Bucuresti - Ploiesti la km 48 + 800 m
4. DN2 Buzau - Rm. Sarat la km 115 + 080 m
5. DN2A Slobozia - Constanta la km 113 + 500 m
6. DN5 Bucuresti - Giurgiu la km 28 + 120 m
7. DN7 Rm. Valcea - Sibiu la km 188 + 900 m
8. DN6 Bucuresti - Alexandria la km 60 + 450 m
9. DN7 Deva - Arad la km 411 + 865 m
10. DN17 Vatra Dornei - Bistrita la km 85 + 380 m
sigpic
Comment
-
nu va suparati pe mine ca sunt insistent dar ma ajuta si pe mine cineva? va rog!
Originally posted by goofiy View Postsalut.am o rugaminte la cei care au logan ph2 sua spoiler spate de ph2 as dori si eu o poza cu rezoluti cat mai mare(pe net nu gasesc) dint-un unghi asemanator.cer aceasta poza deoarece vreau sa ii fac cateva modificari in photoshop printre care si asta.multumesc anticipat.DACIA...Daca Ai Cap Iese Altfel..
sigpic
Comment
-
Originally posted by goofiy View Postnu va suparati pe mine ca sunt insistent dar ma ajuta si pe mine cineva? va rog!Attached FilesNe plac femeile,dar,iubim masinile [SIGPIC]
Comment
-
in cautarea lui jose armando...Attached Files"when I grow up,sigpic I want to be a VDE"
Comment
Comment