la magnolia,asa cum era inainte
Discutii Generale L.C. Brasov
Collapse
X
-
Originally posted by boly76 View Postimi cer scuze de intrebare ,da unde este magnolia?
si nu fac misto
Originally posted by B 83 RMJ View Postm-am gandit sa fac niste 'carti de vizita' (fly-ere) de pus la stergator. mai vrea cineva sau scot doar pentru mine? urcati aici niste modele /idei despre cum sa arate si ce mesaj sa contina aceste fly-ere, si alegem unul din ele
sigpic
Comment
-
ma bucur ca in sfarsit a deschis cineva si subiectul asta. eu pot scoate doar alb negru. mi-am facut o 'schita'. nu cred ca e nevoie de mai mult. colorat poate scoate sebi ca din cate stiu are si color. clar ca scriem ingrosat LOGAN Club Brasov, 2-3 randuri si link-ul forumului. deci daca vreti, alb negru va scot ce si cat vreti, daca nu gasiti voi o solutie mai buna si care sa nu coste.
apropo. care stiti cateva firme de publicitate in afara de Creativa de la ceasu' rau? dati va rog niste adrese daca stiti...Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --
Comment
-
vorbim si cu sebi la intalnire sa vedem ce zice
Originally posted by panacotic View Postsuper tare masina..........dar mai mumusel e golanul meu.....P
sigpic
Comment
-
am primit de la gabi un model de fly-ere. ce parere aveti?
@boly76: asta e ce am gasit. imi pare rau ca nu iti merge. ma mai uit acuma sa vad daca mai dau de ceva.
LE: ia vezi aiciAttached FilesLast edited by B 83 RMJ; 27 October 2009, 22:09.Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --
Comment
-
eu cred ca reclama mai buna ar fi pe luneta masinii un colant cu : www.loganclub.ro ...
mie imi place poza 3Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.
Comment
Comment