Discutii Generale L.C. Brasov

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• da gabi noi il facem... lc Brasov adica si tu si restu... toti...
    acum depinde care vor... ca nu ii poti obliga...
    "when I grow up,sigpic I want to be a VDE"

Comment

• Nu ,Gabi,de data asta aluia care a fost cu ideea tura trecuta si care a uitat sa mai vina,de fapt a intirziat......................................... ...vre-o 2 ore,ii dam voie sa nu apara deloc .......
      Si,poate ,cine isi asuma creearea calendarului chiar o va face..........................nu laude!!!!!!!!
      oricum de treaba asta vorbim mai bine dupa rev.salutare
      Ne plac femeile,dar,iubim masinile [SIGPIC]

Comment

• ideea e sa vorbim si sa stabilim... se poate face rost de un sponsor 2 sa mai reducem din cheltuieli... si asa fara sponsor e f mic pretul... per bucata...
        ideea generala e sa ne punem toti de acord... asta e parte grea...

Comment

• salutare si eu sunt de acord drumuri bune si sarbatori fericite
          sigpic

Comment

• Eu zic sa facem un thread unde sa discutam si sa stabilim de comun acord data si ora ( probabil dupa revelion ),locatia,cine face pozele ( nu cu telefonul mobil ),cine face grafica si restul detaliilor daca vrem sa facem ceva cum trebuie sa fie profi.Parerea mea este ca la o intalnire fulger nu putem face poze pentru un calendar.Este o chestie de durata care necesita munca pentru realizarea pozelor.
            sigpic
            Oglinzi MCV / Led Tuning / Activari functii LOGAN / HIDXenon / Leduri SMD / Accesorii Audio / ...

Comment

• la inatalnire ma referam sa vorbim in principal... normal ca nu facem cu telefonul pozele ... cu grafica ma pot ocupa eu... sa faca pozele nu promit ca pot face rost de un fotograf profi dar ma pot interesa... ca am colegi la munca ce se ocupa cu asa ceva... de aici a plecat si initiativa...
              oricand de aia zic.. sa vb sa ajungem la un consens toti... ca in perioada asta pot fi plecati multi...

Comment

• Totusi pana atunci propun sa gasim o locatie in caz ca se contureaza ceva,nu neaparat in Brasov ci si in jurul orasului ceva diferit de carrefoure,real etc
                sigpic
                Oglinzi MCV / Led Tuning / Activari functii LOGAN / HIDXenon / Leduri SMD / Accesorii Audio / ...

Comment

• corect... eu propun in poiana ca tot e frumos acum acolo... poate si cu punga si cadita cum a fost la predeal in seara de Craciun...

sarititi si altii cu idei

Comment

• ar fi frumos si la belvedere si in poiana ca doar avem atatea locuri frumoase in orasu nostru
                    sigpic

Comment

• Originally posted by gabibv View Post
                      Eu zic sa facem un thread unde sa discutam si sa stabilim de comun acord data si ora ( probabil dupa revelion ),locatia,cine face pozele ( nu cu telefonul mobil ),cine face grafica si restul detaliilor daca vrem sa facem ceva cum trebuie sa fie profi.Parerea mea este ca la o intalnire fulger nu putem face poze pentru un calendar.Este o chestie de durata care necesita munca pentru realizarea pozelor.
                      Gabi este deja un thread unde s-a discutat despre acest lucru.
                      ramine de stabilit data si neaparat o perioada in care sa nu mai stam zgribuliti sa vrabioii pe sirma...
                      toate cele bune si SARBATORI FERICITE! in continuare..........

P.S. putem face chiar 2011-2012
                      Ne plac femeile,dar,iubim masinile [SIGPIC]

Comment

• ideea e cat mai repede nu pentru 2012 ... pana atunci mai e 2011 ...

si poza de grup de la predeal... unde si o parte foarte mica din brasov a fost prezenta...(in comparatie cu ei )
                        Attached Files

Comment

• Aruncati o privire aici eu cam la asa ceva ma gandeam ca si poze.
                          sigpic

Comment

• super poze acolo
                            sigpic

Comment

• recomandarea mea este : sa invitati sau sa faceti ceva la comun cu toate cluburile LOGAN din BV !

Comment

• Pai cam asta se si doreste sa vedem ce o sa iasa acum
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google