If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
sunt deja 3-4 locatii e foarte bine... putem sa alegem mai multe dintre ele nu neaparat una... si vedem ce iese ca la cineva poate ii place o poza de la belvedere unu la cetate...
"va rog sa va hatarati, va alaturati noului concept sau stati deoparte"
fara suparare da nu pare cam drastic, parca ar fi comunism fara drept de apel
e cam absurd ca dupa atatia ani de club sa dai afara pe cineva ca nu e de parere cu tine.
sorry, sunt sarbatorile ar trebui sa fiti altfel.
ma bucur ca fac parte din loganclub sibiu si nu din dictatura voastra
oricum nu vede nimeni mesajul ca il stergeti, tineti-o tot asa, a-ti apucat pe drumul cel bun.................
Intalniri LC.Sibiu sambata ora de vara 17 / ora de iarna 16 in Valea Aurie (intrarea 2 la ZOO).
"va rog sa va hatarati, va alaturati noului concept sau stati deoparte"
fara suparare da nu pare cam drastic, parca ar fi comunism fara drept de apel
e cam absurd ca dupa atatia ani de club sa dai afara pe cineva ca nu e de parere cu tine.
sorry, sunt sarbatorile ar trebui sa fiti altfel.
ma bucur ca fac parte din loganclub sibiu si nu din dictatura voastra
oricum nu vede nimeni mesajul ca il stergeti, tineti-o tot asa, a-ti apucat pe drumul cel bun.................
vyp75 cu parere de rau dar nu sti momentan despre ce e vorba ... nimeni nu da pe nimeni afara... doar se reorganizeaza tot de la capat... eu unu m-am saturat de certuri si magari... daca se schimba ceva nu inseamna ca dam pe cineva afara... voi sunteti un singur club ...logan club sibiu... nu ca la noi... vrem sa facem unul singur... si sa nu mai fie certuri...
inseamna ca am inteles gresit, dar asa iese oricum i-mi pare rau de situatia voastra.
sper sa o rezolvati da eu asa vad ca cine e contra e lasat pe dinafara.
daca e unu nemultumit are o problema daca sunt mai multi inseamna ca aveti cu toti o problema.
sper sa va cunosc si pe voi cei care nu veniti la regionale (clubul nou), regionala din martie se mai tine??????
Intalniri LC.Sibiu sambata ora de vara 17 / ora de iarna 16 in Valea Aurie (intrarea 2 la ZOO).
Vyp75 avem nevoie de liniste.comentariile altora le consideram rautacioase si cu directie.opinia ta am citit-o si multumim de vizita.banuiesc ca esti partizanul altora dar ce face unic e bine.
domnule vyp75 la voi probabil organizatorul se implica pentru club si stie sa coordoneze oamenii,pe cand la noi nu se intampla asa(pana acum),asa se intampla cand conteaza numai parerea la un singur om si nu la restul de membrii,dar cred ca de acum se va schimba acest lucru si vom fi un club adevarat
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment