am 'prins' si eu in poza un membru din Logan Club Pucioasa (sigla nu se vede in poza ca e murdara masina).
Discutii Generale L.C. Brasov
Collapse
X
-
Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --
Comment
-
cine ma poate ajuta cu niste detalii constructive la adaptorul astaNe plac femeile,dar,iubim masinile [SIGPIC]
Comment
-
Originally posted by phantom View PostSalut am si eu o intrebare daca ma poate ajuta cineva,Mi-am pus toba sport pe masina si nu rezist la zgomotul din interior sunetul in habitaclu este ingrozitor.Intrebarea este dak pot face ceva in legatura cu problema asta
neparat una cu silencer... il dai jos cand ai chef... nu ai probleme cu politia ( teoretic)sigpic
Comment
-
raspuns lui boly76....sunt reprezentant vanzari la o firma de import de medicamente de uz veterinar..iar munca in Romania ar trebuii sa se desfasoare dupa urmatorul slogan "trateaza-ti clinetul ca si cum ar fi ultimul"..iar un pic modificat ca sa se plieze pe profilul fiecariua ar trebuii sa sune"munceste ca si cum ar fi ultima zii" ..partea proasta ca la noi se munceste mult si prost..cu alte cuvinte... "fara cap"..trebuie tinut cont ca o multime de oameni angajati la stat stau degeaba pe bani nostrii..""muncesc"" de 25-30 de ani fara a avea cea mai mica responsabilitate...si inca functioneaza "timpu trece leafa merge"..sigpiccu cat cunosc mai multi oameni... cu atat iubesc mai mult cainii
Comment
-
cum adica cu carbon? poate din carbon... oricum nu are nici cea mai mica importanta... cea mai buna toba e aia stock cu un muffle tip sudat calumea... unul de calitate... si eu am o toba sport Carub si parca imi pare rau ca am pus-o. Cu tot cu silencerul pus se intorc toti politistii dupa mine in intersectii...sigpic
Comment
Comment