Discutii Generale L.C. Brasov

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• am 'prins' si eu in poza un membru din Logan Club Pucioasa (sigla nu se vede in poza ca e murdara masina).
    Attached Files
    Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

• salut tuturor si bine ne-am regasit

Comment

• bine ai revenit.

haideti baieti vineri ... http://www.loganclub.ro/forum/boicot...ov-t29594.html
        Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

• cine ma poate ajuta cu niste detalii constructive la adaptorul asta
          Attached Files
          Ne plac femeile,dar,iubim masinile [SIGPIC]

Comment

• Salut am si eu o intrebare daca ma poate ajuta cineva,Mi-am pus toba sport pe masina si nu rezist la zgomotul din interior sunetul in habitaclu este ingrozitor.Intrebarea este dak pot face ceva in legatura cu problema asta

Comment

• daca nu are pune silencer... se aude mai incet si mai infundat un pic...
              "when I grow up,sigpic I want to be a VDE"

Comment

• Poti doar sa schimbi toba sau sa dai muzica mai tare.
                sigpic
                Oglinzi MCV / Led Tuning / Activari functii LOGAN / HIDXenon / Leduri SMD / Accesorii Audio / ...

Comment

• Originally posted by phantom View Post
                  Salut am si eu o intrebare daca ma poate ajuta cineva,Mi-am pus toba sport pe masina si nu rezist la zgomotul din interior sunetul in habitaclu este ingrozitor.Intrebarea este dak pot face ceva in legatura cu problema asta
                  pai banuiesc ca pentru asta ai pus-o, nu? pentru zgomot...

neparat una cu silencer... il dai jos cand ai chef... nu ai probleme cu politia ( teoretic)
                  sigpic

Comment

• raspuns lui boly76....sunt reprezentant vanzari la o firma de import de medicamente de uz veterinar..iar munca in Romania ar trebuii sa se desfasoare dupa urmatorul slogan "trateaza-ti clinetul ca si cum ar fi ultimul"..iar un pic modificat ca sa se plieze pe profilul fiecariua ar trebuii sa sune"munceste ca si cum ar fi ultima zii" ..partea proasta ca la noi se munceste mult si prost..cu alte cuvinte... "fara cap"..trebuie tinut cont ca o multime de oameni angajati la stat stau degeaba pe bani nostrii..""muncesc"" de 25-30 de ani fara a avea cea mai mica responsabilitate...si inca functioneaza "timpu trece leafa merge"..
                    sigpiccu cat cunosc mai multi oameni... cu atat iubesc mai mult cainii

Comment

• nu pot sa ii pun silencer am fost si la grecul ala din noua si a zis ca nu se poate

Comment

• vinde-o si cumpara una cu silecer...

ca a lu geo de poti da silencerul jos (ceea ce tu clar nu vrei...)
                        sau ca a mea care nu se poate da silecerul jos... e ambutisat...
                        "when I grow up,sigpic I want to be a VDE"

Comment

• offf si este toba cu carbon e belea poate reusesc sa imi fac un silencer sper

Comment

• cum adica cu carbon? poate din carbon... oricum nu are nici cea mai mica importanta... cea mai buna toba e aia stock cu un muffle tip sudat calumea... unul de calitate... si eu am o toba sport Carub si parca imi pare rau ca am pus-o. Cu tot cu silencerul pus se intorc toti politistii dupa mine in intersectii...
                            sigpic

Comment

• deocamndata nu am patit-o cu militia am scapat

Comment

• daca o vinzi sunt interesat eu
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google