pentru adaptorul ala nimeni?
Discutii Generale L.C. Brasov
Collapse
X
-
un amic de al meu acu 30de min l-a oprit si era sa ii ia talon numere..... tot ca nu avea rca la el...
cica a citit in legislatie si e legal...
pana la urma l-a scos ca nu avea talonul la el si i-a dat 6p si 400 amenda ...
rectific... nu avea rca deloc... nu ca era uitat acasa...Last edited by mc_alienu; 8 January 2011, 03:08."when I grow up,sigpic I want to be a VDE"
Comment
-
-
Originally posted by mumus View Postam auzit ca a ramas un coforumist fara permis
Originally posted by mc_alienu View Postun amic de al meu acu 30de min l-a oprit si era sa ii ia talon numere..... tot ca nu avea rca la el...
cica a citit in legislatie si e legal...
pana la urma l-a scos ca nu avea talonul la el si i-a dat 6p si 400 amenda ...
rectific... nu avea rca deloc... nu ca era uitat acasa...
alta data poate se invata minte...Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --
Comment
-
baieti am uitat sa va mentionez datorita imprejurarilor de azi ca am discutat cu o firma colaboratoare cu care lucrez eu despre calendare eu am cerut in felu urmator :
format A3 lucios pretul care a rezultat fiind de 20 de lei pe bucata (pret cerut de colaborator fara comisioane si alte manarii ) acuma depinde de voi dac mai doriti sa le mai facem eu doar am vrut sa vin cu o informatie deoare ce era problema nu exista loc unde sa le produca eu am mai vb cu alti furnizori dar sub pretu asta nu am gasit pe nimeni.ala cu ned 4 sped ... sigpic
Comment
Comment