Discutii Generale L.C. Brasov

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• daca maine pe la 10.30 - 11 ploua, nu se va tine intalnirea. oricum vad ca nu sunt nici 12 inscrisi ptr calendar...
    Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

• Originally posted by mumus View Post
      daca maine pe la 10.30 - 11 ploua, nu se va tine intalnirea. oricum vad ca nu sunt nici 12 inscrisi ptr calendar...
      eu unul am sa fiu la 11 acolo, eu zic sa ne strangem chiar daca nu suntem 12 si chiar daca ploua, deabia or sa fie masnile mai curate )
      sigpic

Broker de asigurari DESTINE

Comment

• ok, ne vedem la 11 azi.
        Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

• pe la 11 si ceva voi ajunge si eu sa fiti pregatiti pentru poze ;))
          sigpic
          http://www.loganclub.ro/forum/masina...3.html?t=16273

Comment

• mumus...salut...cu privire la mesajul tau privat..eu nu am jignit nici nu am atacat am spus o realitate..iar cu copilasul mic...........................
            drumuri bune sa aveti...
            sigpiccu cat cunosc mai multi oameni... cu atat iubesc mai mult cainii

Comment

• baieti scuzati intarzierea de azi nu a fost cu intentie data viitoare nu se mai intampla
              ala cu ned 4 sped ... sigpic

Comment

• super intilnire! la fel si sedinta foto
                tre neaparat sa mai facem d'astea
                Ne plac femeile,dar,iubim masinile [SIGPIC]

Comment

• pozele au fost facute pt calendar ..daca mai doreste cineva sa participe cu poze in calendar este liber sa o faca miercuri vreau sa avem toate pozele selectate pt calendar si in acelas timp va rog sa aduceti si banuti respectiv 2o de lei pe buc timpul de executie este undeva in 3-4 zile practic pana la fulgeru de dum viitoare ar trebui sa fie gata dac suntem organizati

Comment

• ma bag si eu cui ii trimit o poza ca azi am avut ceva treaba si nu am putut ajunge
                    sigpic

Comment

• eu adun poze pt calendar si miercuri ramane sa decidem pozele finale de la fiecare in parte

Comment

• ce rezolutie tre sa aiba pozele?
                        Ne plac femeile,dar,iubim masinile [SIGPIC]

Comment

• ma bag si eu cu pozele

Comment

• boly eu ziceam de poze pt cei care nu au fost prezenti la sedinta foto sa fie peste 2 mpx pozele celelate de la mumus facem o selectie miercuri si atunci stabilim toate detaliile pana atunci mai asteptam si pe alti care doresc sa se alature la calendar sa ma contacteze pt a-mi furniza poze

Comment

• Originally posted by caroligian View Post
                              ma bag si eu cu pozele

actiunea aceasta este doar ptr lc brasov. dar, poti sa te muti, brasovul e mai frumos oricum

pozele ar trebui sa aibe minim 5 mp, ca sa se poata mari, si sa se vada detaliile suficient de bine. Aceasta este doar parerea mea.

pozele le trimiteti lui Emilian.
                              Last edited by mumus; 16 January 2011, 20:00.

Comment

• Imi pare rau ca nu am ajuns.miercuri sper sa-mi face-ti o foto.
                                In alta ordine de idei,mai baieti cand v-am spus ca lumea vine doar din alte interese la intalnirea noastra nu m-ati crezut.vrb.miercuri
                                O viata avem Români si o cinste!Desteptati-va ca am dormit destul!

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google