daca maine pe la 10.30 - 11 ploua, nu se va tine intalnirea. oricum vad ca nu sunt nici 12 inscrisi ptr calendar...
Discutii Generale L.C. Brasov
Collapse
X
-
Originally posted by mumus View Postdaca maine pe la 10.30 - 11 ploua, nu se va tine intalnirea. oricum vad ca nu sunt nici 12 inscrisi ptr calendar...sigpic
Broker de asigurari DESTINE
Comment
-
mumus...salut...cu privire la mesajul tau privat..eu nu am jignit nici nu am atacat am spus o realitate..iar cu copilasul mic...........................
drumuri bune sa aveti...sigpiccu cat cunosc mai multi oameni... cu atat iubesc mai mult cainii
Comment
-
pozele au fost facute pt calendar ..daca mai doreste cineva sa participe cu poze in calendar este liber sa o faca miercuri vreau sa avem toate pozele selectate pt calendar si in acelas timp va rog sa aduceti si banuti respectiv 2o de lei pe buc timpul de executie este undeva in 3-4 zile practic pana la fulgeru de dum viitoare ar trebui sa fie gata dac suntem organizatiala cu ned 4 sped ... sigpic
Comment
-
boly eu ziceam de poze pt cei care nu au fost prezenti la sedinta foto sa fie peste 2 mpx pozele celelate de la mumus facem o selectie miercuri si atunci stabilim toate detaliile pana atunci mai asteptam si pe alti care doresc sa se alature la calendar sa ma contacteze pt a-mi furniza pozeala cu ned 4 sped ... sigpic
Comment
-
Originally posted by caroligian View Postma bag si eu cu pozele
actiunea aceasta este doar ptr lc brasov. dar, poti sa te muti, brasovul e mai frumos oricum
pozele ar trebui sa aibe minim 5 mp, ca sa se poata mari, si sa se vada detaliile suficient de bine. Aceasta este doar parerea mea.
pozele le trimiteti lui Emilian.Last edited by mumus; 16 January 2011, 20:00.Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.
Comment
-
Imi pare rau ca nu am ajuns.miercuri sper sa-mi face-ti o foto.
In alta ordine de idei,mai baieti cand v-am spus ca lumea vine doar din alte interese la intalnirea noastra nu m-ati crezut.vrb.miercuriO viata avem Români si o cinste!Desteptati-va ca am dormit destul!
Comment
Comment