Da cezar,trebuie sa facem curatenie.daca nu noi atunci cine?
Discutii Generale L.C. Brasov
Collapse
X
-
impozitul anual pe autoturisme...e mare....asigurarea pe 6 luni...nu o au multi...e cam scumpa.....rovigneta....suntem obligati...chiar daca e scumpa....acum benzina 6 lei....ba frate da noi romanii p..... suntem prea smecheri pt secolu asta...traim in lux....avem numai lucruri scumpe...da in stomac ce mai bagam...copiii ce mai mananca...haine....au in europa...toate de plastik....daca chestia cu benzina ramane asa....ne ducem draq...o sa vedem pe 4 tuning(schimb audi A8) CU MOUNTAIN BIKE IN STARE BUNA + DIFERENTA DIN PARTEA MEA.....la greci 2 companii petroliere au pierdut 4,3 milioane de euro in 3 zile din cauza ca oamenii nu au mai alimentat...si au scazut pretul carburantilor drastic....credeti ca la noi se va intampla?...neahh....romanii sunt prea lenesi..sigpic
Comment
-
Asa e catalinnyk.trebuie sa facem ceva.e usor sa stai acasa la tv sau calc.si sa nu fi de acord sau sa-ti pui intrebari inutile.
Daca mai gasesc vreo 1000 ca tine fac revolutieO viata avem Români si o cinste!Desteptati-va ca am dormit destul!
Comment
-
-
ia zi tata unknown, e ok husa din piele care ti-am trimis-o? ai montat-o? ceva poze?
mi-a zis skandal ca de la el si dsign ai primit ornamente sparco pentru pedale, le-ai montat si palea?
vezi piele ce insemna sa fie un organizator apreciat pentru ce face?Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan
Comment
Comment