Discutii Generale L.C. Brasov

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Da cezar,trebuie sa facem curatenie.daca nu noi atunci cine?
    O viata avem Români si o cinste!Desteptati-va ca am dormit destul!

Comment

• cel mai bine ne cumparam o tricicleta si am rezolvat cazu
      sigpic

Broker de asigurari DESTINE

Comment

• impozitul anual pe autoturisme...e mare....asigurarea pe 6 luni...nu o au multi...e cam scumpa.....rovigneta....suntem obligati...chiar daca e scumpa....acum benzina 6 lei....ba frate da noi romanii p..... suntem prea smecheri pt secolu asta...traim in lux....avem numai lucruri scumpe...da in stomac ce mai bagam...copiii ce mai mananca...haine....au in europa...toate de plastik....daca chestia cu benzina ramane asa....ne ducem draq...o sa vedem pe 4 tuning(schimb audi A8) CU MOUNTAIN BIKE IN STARE BUNA + DIFERENTA DIN PARTEA MEA.....la greci 2 companii petroliere au pierdut 4,3 milioane de euro in 3 zile din cauza ca oamenii nu au mai alimentat...si au scazut pretul carburantilor drastic....credeti ca la noi se va intampla?...neahh....romanii sunt prea lenesi..
        sigpic

Comment

• foarte bine cata, ai pus punctul pe ,,i"
          sigpic

Broker de asigurari DESTINE

Comment

• Asa e catalinnyk.trebuie sa facem ceva.e usor sa stai acasa la tv sau calc.si sa nu fi de acord sau sa-ti pui intrebari inutile.
            Daca mai gasesc vreo 1000 ca tine fac revolutie

Comment

• eu unu mam saturat cine imi inprumuta o mitraliera si merg eu pana in guvern sa discut cu iei
              sigpic

Comment

• Te insotesc cu un ag 7

Comment

• cred ca daca ar iesi toti romani macar 2 zile in strada sar putea schimba ceva da toti nu sa stea cu fundu in fotoliu si sa priveasca la tv sa se blocheze tot doar 2 zile si atunci sa vezi
                  Last edited by unknown; 19 January 2011, 11:13.
                  sigpic

Comment

• Caut sa inchiriez garaj pe perioada f scurta(o zi, max doua)!!! e valabila si o curte mica
                    sigpic

Comment

• ...))...
                      Attached Files
                      sigpic

Comment

• si eram interesat sa o cumpar

Comment

• daca omu citeste din masina intelege cum trebuie daca nu foloseste o oglinda
                          sloganul meu se aplica din plin la acest caz
                          cred ca isi mai revine la autopsie

Comment

• ia zi tata unknown, e ok husa din piele care ti-am trimis-o? ai montat-o? ceva poze?
                            mi-a zis skandal ca de la el si dsign ai primit ornamente sparco pentru pedale, le-ai montat si palea?
                            vezi piele ce insemna sa fie un organizator apreciat pentru ce face?
                            Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan

Comment

• husa sa potrivit de minune si pedalele abia astept sa le montez....Thank you Logan Club for pimping my ride...))
                              Last edited by unknown; 20 January 2011, 23:34.
                              sigpic

Comment

• Originally posted by unknown View Post
                                husa sa potrivit de minune si pedalele abia astept sa le montez....Thank you Logan Club for pimping my ride...))
                                sa vedem poze
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google