Discutii Generale L.C. Brasov

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• fa din fier si le duci la fagaras la zincat... cu 5 lei le zincuiesti... si alea or mai rugini cand o sa iti iei ferrari...
    "when I grow up,sigpic I want to be a VDE"

Comment

• numai ca te costa transportu mai mult ca sigurantele )
      sigpic

Broker de asigurari DESTINE

Comment

• Asteptam o propunere de organizare ... un eveniment de la organizatorul nostru .
        Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

• Originally posted by mumus View Post
          Asteptam o propunere de organizare ... un eveniment de la organizatorul nostru .
          propun sa nu facem nimic..)
          sigpic

Comment

• de acord,... necunoscutule!!!

sigpic

Comment

• cea mai buna propunere care am auzit-o vreodata

Comment

• salut colegi am si eu o intrebare pt voi daca se poate ,este cineva din club la Universitatea Spiru Haret la facultatea Stiinte Juridice si Administrative ca eu is aici la Suceava si trebuie sa dau licenta in Iulie la Brasov si as vrea stiu cum sta treaba pe acolo

Comment

• salutare prieteni brasoveni! imi poate spune cineva adresa facultatii Spiru Haret din Brasov? sotia are licenta anul asta si acolo trebuie sa se prezinte la licenta!
                  eventual poate veniti si cu vreo propunere de cazare in Brasov-ul vostru! va multumesc si poate ne vedem peste 2 saptamani!
                  sigpicUn logan cometa BT 20 LEA

Comment

• adresa facultati e str.turnului 5 este langa parcul tractoru e o cladire destul de mare am pus si o poza informativa
                    Attached Files
                    ala cu ned 4 sped ... sigpic

Comment

• cazare gasesti de exemplu pe strada 13 decembrie in spatele aulei Transilvania e un motel cochet si costa 80 ron /noapte sau pe str Pictor Luchian nr 14 la pensiunea Gallery 120 ron/noapte

aici gasesti tot ce iti trebe http://www.onlinestudent.ro/universi...ret-din-brasov
                      Last edited by phantom; 11 June 2011, 18:44. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• in ce perioada vi pe la noi?
                        Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

• pe 7-8 iulie se tine licenta

Comment

• pe 7 (joi) avem noi intalnire. o sa mutam locatia in parcul tracotru, exact in parcarea de la spiru haret, unde ne intalnim noi deobicei cand e fain afara.
                            Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

• care ar bea ceva?
                              Last edited by bv06rmn; 13 June 2011, 15:00.
                              sigpic

Broker de asigurari DESTINE

Comment

• salutare loganari am si eu o intrebare la voi sau mai degraba va cer sfatul .As vrea sa imi vopsesc consola centrala aia gri in rosu !.Am vopsit inelele de la aerisitoare cu aceeasi culoare si arata bestial ;) ce ziceti?

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google