Discutii Generale L.C. Brasov

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• pai da dar problema este ca ridicarile auto in Brasov au fost si sunt ILEGALE si asta tot brasoveanu o stie

Originally posted by DadySinaia View Post
    sorry man dar nu te gasesc pe facebook
    Last edited by phantom; 5 August 2011, 09:49. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• ca nu sunt in legalitate, asta e problema lor. o sa vedem acum ce iese. astazi chair o sa ma uit atent cand o sa plec cu masina sa vad daca mai vad platformele galbene, ca totusi nu prea imi vine sa cred
      Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

• platformele sunt la garaj toate.Iar cat despre ridicarile auto din Brasov ,un tip care a fost sofer la ei cand inca apartineau de firma privata acum vreo 2 ani mi-a zis ca sunt ilegale dar trebuie sa respecte ordinele de sus .Oricum ideea este ca i-a fost ridicata masina vreunui smecher din Brasov si a luat legile la rasfoit si iata unde s-a ajuns

daca mai ti minte un avocat a zis la ProTv ca ridicarile auto sunt ilegale.Asta a fost acum vreo 4 luni la stiri
        Last edited by phantom; 5 August 2011, 10:18. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• si lu' smecheru de scripcaru care trece pe rosu la semaforul de la STAR i-au ridicat masina in primavara de la maternitate. dar el probabil a dat un telefon si baietii i-au spalat masina, i-au ceruit-o si i-au adus-o cu grija inapoi de unde au luat-o.
          Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

• da sa-l fi vazut pe unul ce alerga dupa aia cu platforma anul trecut pe la STAR de i-au ridiucat Q7-le.Sa vezi ce disperat era omul.Toti trecatorii radeau in hohote

ziceai ca i-a luat foc masina
            Last edited by phantom; 5 August 2011, 10:45. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• bip bip bip de nesimtit. ala e chitra.

Comment

• poti sa stii

Comment

• De cand a aparut moda ridicarii masinilor a fost ilegala...se mai cheama furt acest "ridicat"
                  O viata avem Români si o cinste!Desteptati-va ca am dormit destul!

Comment

• Originally posted by ALO68 View Post
                    De cand a aparut moda ridicarii masinilor a fost ilegala...se mai cheama furt acest "ridicat"

Si nesimtirea de a parca unde te taie capul cum se cheama???
                    Oricine are dreptul sa fie prost, dar unii abuzeaza de acest privilegiu.

Comment

• Cand a inceput aceasta cruciada impotriva masinilor nu erau atatea locuri de parcare si daca te duci in zona centrala a orasului nu ai unde sa parchezi. E adevarat ca sunt si multi cei care parcheaza ca la mama lor acasa dar ridicarea masinilor este abuziva si se cheama
                      Furt
                      O viata avem Români si o cinste!Desteptati-va ca am dormit destul!

Comment

• asa este ALO ai perfecta dreptate.Si tu ZEU ai dreptate.Cand ii vezi pe unii ca parcheaza pe trecerea de pietoni sau in statii de autobuz mai rau te enervezi.Apropos intr-o sambata pe la ora 10 am vrut sa ies din curte cu masina... SOC...masina parcata in fata portii.Trebuia sa plec de urgenta undeva.Am stat o ora am stat 2 ore ..nu venea soferul.Am intrebat la restaurantul Romantik la Salsa nimeni nu stia nimik de masina.Am sunat la politita comunitara....nu am dat de nimeni.Am sunat la ridicari auto...nu raspundea nimeni.A venit smecherul pe la ora 21:00 si am dat nas in nas cu el.Stiti ce mi-a zis?DE UNDE SA STIU CA ESTE POARTA DE ACCES AUTO!!! poftim cultura

Comment

• Si o fosta colega de serviciu a parcat cum a taiat-o capu in poarta unui om si surprizaa ...s-a trezit cu rotile desumflate.S-o vezi ce dadea la pompa....
                          Cel care conduce masina ca dracu, are toate sansele sa ajunga acolo.

Comment

• phantoame,trebuia sa-i spargi fata cu ranga

sigpic

Comment

• nu ma iau de prost ca are mintea odihnita stii proverbu nostru ;)

Comment

• trebuia sa-i desumflii rotile
                                sigpic

Broker de asigurari DESTINE

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google