Discutii Generale L.C. Brasov

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• prietene eu am spus ce consum am eu pe logan de 1.6 nu 1.4 cum ai tu!!!A ta consuma mult mai mult si poti sa intrebi pe cine vrei.Am mers in paralel cu 1.4 si baiatul a vandut-o si si-a luat 1.6 ;)

Comment

• Originally posted by phantom View Post
      si ar fi bine sa vii si pe la intalniri sa ne marim grupul si sa ne cunoastem, daca tot o sa fi loganar ;)
      pai sa mi-o iau si am sa vin la intalniri nu se pune problemaP

Comment

• bravo colegule.O sa vezi ce familie suntem

Comment

• phantom...eu cu 1.4 am scos consum de 4.3la suta...cand mergeam cu zeu la peste...da mai mult de 80 na vazut masina...
          a zis bine cine a zis ca consumul ti-l faci tu singur... nu te mai lua ca 1.4 consuma mai mult...e poveste...am curaj sa fac pariu!(bineinteles ca la 1.4 ma refer strict la loganu care acu e la tata...nu la cine stie ce caruta forjata si neintretinuta...cu care ai sanse sa consumi mai mult ca, cu un 1.6 )
          Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

• mumus eu am zis ca am scos cu loganul meu consum instantaneu de 4,8 l /100 km la 90-95 km/h cu 3 persoane in masina si bagaj ;)

Comment

• Originally posted by ZEU69 View Post
              Si nesimtirea de a parca unde te taie capul cum se cheama???
              voi nu ati parcat nicioidata in locuri interzise ?..
              sigpic

Comment

• eu nu am parcat niciodata pe interzis.Eventual am oprit pt. 2-3 minute atat dar eram cu ochii pe masina ca pe butelie

Comment

• Originally posted by Stefan1987 View Post
                  Salut baieti, vreau si eu sa devin posesor de logan, am primit o oferta ff buna de la dacia, un logan 1.6 16v 105 cp...si am nevoie de o informatie, cum e ca masina? are consum mai mare de 10% in oras? si 7% exterior? bine la un mers lejer nu la forja....ca oferta mi se pare ff buna...dar sa nu imi iau tzapa cu consumul dupaia...va multumesc
                  eu iti recomand un diesel, dar na acum fiecare face ce vrea, pentru mai multe detalii iti stau la dispoztie pe pm sau...
                  Last edited by bv06rmn; 7 August 2011, 20:43.
                  sigpic

Broker de asigurari DESTINE

Comment

• Originally posted by unknown View Post
                    eu unu nu,niciodata ca nu imi cad picioarele daca o parchez mai departe un pic fata de locul unde am nevoie(aici ma refer la faptul ca sunt cu treaba prin oras sau ce stiu eu pe unde ca la bloc am loc de parcare platit)

Comment

• Originally posted by phantom View Post
                      mumus eu am zis ca am scos cu loganul meu consum instantaneu de 4,8 l /100 km la 90-95 km/h cu 3 persoane in masina si bagaj ;)

asa da domle ,e posibil, dar sunt fff multe variabile

eu vorbeam de consum mediu...facut pe m inim 40 sau mai multi km.cu cb-ul resetat de la inceput.

ala instant ptr mine e doar pur orientativ...sa stiu cand sa mai ridic piciorul de pe pedala de acceleratie

oricum discutiile astea cu tine nu isi au rostul...ai gpl...te doare la banana
                      Last edited by mumus; 7 August 2011, 21:09.
                      Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

• phantom trebuia sa zici ca scoti 4.8% cand vii la intalniri
                        cred ca,consumul se "face" si in functie de:
                        cata benzina ai in rezervor
                        cat de bun sofer esti(si aici nu ma refer la faptu de a da numa forje ca la asta cred ca se pricepe toata lumea)
                        cat de mult timp mergi cu pedala in podea
                        etc

Comment

• Originally posted by bv06rmn View Post
                          eu iti recomand un diesel, dar na acum fiecare face ce vrea, pentru mai multe detalii iti stau la dispoztie pe pm sau...
                          dap m-am gandit la diesel dar.........nu dispun de atatia bani:d plus ca il vreau si dotatD

Comment

• Originally posted by unknown View Post
                            De regula sunt corect in trafic , si incerc pe cat posibil sa evit sa parchez aiurea. Insa as minti daca as spune ca niciodata nu am parcat neregulamentar.
                            Oricine are dreptul sa fie prost, dar unii abuzeaza de acest privilegiu.

Comment

• Originally posted by bv06rmn View Post
                              subscriu
                              Ne plac femeile,dar,iubim masinile [SIGPIC]

Comment

• si eu recomand diesel... sau ce am eu sau 1.4 sau orice altceva ...dar daca vrei fiabilitate, si nu faci mai mult de 10-15 mii pe an..ia un benzinar.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google