Discutii Generale L.C. Brasov

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Mai l-ati deviat pe baiat,cu benzina, cu motorina....
    Prietene in primul rand motorina miroase ingrozitor si in al ii lea rand oameni seriosi isi cumpara masina cu prop.benzina................bineinteles tu iti iei ce vrei ca sunt banii tai.....eu am primit un sfat cand mi-am luat loganu....si am ascultat un mecanic de la euro-motor
    O viata avem Români si o cinste!Desteptati-va ca am dormit destul!

Comment

• Originally posted by Stefan1987 View Post
      dap m-am gandit la diesel dar.........nu dispun de atatia bani:d plus ca il vreau si dotatD
      da cu zaru si ce pica aia e..)
      sigpic

Comment

• Originally posted by ALO68 View Post
        Mai l-ati deviat pe baiat,cu benzina, cu motorina....
        Prietene in primul rand motorina miroase ingrozitor si in al ii lea rand oameni seriosi isi cumpara masina cu prop.benzina................bineinteles tu iti iei ce vrei ca sunt banii tai.....eu am primit un sfat cand mi-am luat loganu....si am ascultat un mecanic de la euro-motor
        da mai frate,da camioane pe benzina nu gasesti
        glumesc varu!gindeste-te ce fel de drumuri faci cu ea,nu un concediu pe an,si cumpara ce te lasa inima
        Ne plac femeile,dar,iubim masinile [SIGPIC]

Comment

• corect aici ai dreptate boly

Comment

• Originally posted by ALO68 View Post
            Mai l-ati deviat pe baiat,cu benzina, cu motorina....
            eee orice parere e binevenita:P dar motorina e prea proasta in romania si un motor diesel e fff sensibil....si plus de asta toata consumabilele sunt mai scumpe...ce dai pe pere dai pe mere...ajungi tot acolo...facand calcul ca diferenta dintre benzina si motorina nu e mare....bagi revizile ajungi tot la acelas pret cum ai baga benzina...si e mai usor de intretinut un motor pe benzina:P adevarul e ca dieselul are o forta remarcabila si e placut la condus si pana acum am avut doar benzinare si m-am obisnuit cu ele si le cunosc:P

Comment

• eu zic ca cea mai buna combinatie benzina-diesel e GPL..)
              sigpic

Comment

• Originally posted by boly76 View Post
                da mai frate,da camioane pe benzina nu gasesti
                glumesc varu!gindeste-te ce fel de drumuri faci cu ea,nu un concediu pe an,si cumpara ce te lasa inima
                pai toate masinile pe care le-am avut...au fost benzinare:P si in general mai mult de 20000 km pe an nu faceam cu ele:P deci un benzinar mi se potriveste:P si la diesel il iau chel la bani de benzinar care e aproape full

Comment

• poti sa iti iei man un benzinar de 1.6 nu neaparat 16 v si sa iti bagi GPL.Eu am GPL pe masina si sunt foarte multumit de ea.Acum 2 ani am plecat in Turcia si mi-am scos jumatate din investitie pe GPL.

Comment

• va astept pe oricare dintre benzinari la o linie sa-mi mirositi fumu dupaia mai discutam care ce
                    Last edited by bv06rmn; 8 August 2011, 07:40.
                    sigpic

Broker de asigurari DESTINE

Comment

• Benzina e benzina dom'le
                      O viata avem Români si o cinste!Desteptati-va ca am dormit destul!

Comment

• lasa Adi ca bag 50 g kerosen in rezervor sa vedem atunci care pe care

Comment

• vedeti ca exista si NOS ,poate asa aveti vre-o sansa

Comment

• apropo de motorina proasta sa nu crezi ca numa la noi e motorina proasta eu am gasit si in afara tarii motorina proasta in germania dar am gasit si motorina extraordinar de buna diferenta de pret maxim 5 centi/litru,cred ca si cu benzina este acelasi lucru daca vrei sa iei benzina de la pompa mai ieftina cu 10 bani tragi dupa aia cu consumabilele care adunate depasesc diferenta aia de 10 bani/litru

Comment

• Da mai Vali,insa aici e la "noi"

Comment

• Originally posted by boly76 View Post
                                Da mai Vali,insa aici e la "noi"
                                gata mi-am dat azi comanda e rosie ca focul si e 1.6.16v am sa ma simt ca in ferarri:))))

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google