Discutii Generale L.C. Brasov

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• felicitari cand iti vine bolidul ?
    Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

• Felicitari...bine ai venit intre noi,benzinarii.....ti-am zis ca motorina pute
      O viata avem Români si o cinste!Desteptati-va ca am dormit destul!

Comment

• multumesc multumesc,pai tipul de la euro-motor a zis ca in 10 zile imi valideaza tichetele cei de la bucuresti si cica in momentul in care mi-au dat ok-ul imi da masina...astept acum furia rosie)

http://www.youtube.com/watch?v=K_aAEsokGl8 smechera melodia dar si videoclipul)
        Last edited by Stefan1987; 8 August 2011, 18:19. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• pute si asta ca sta in fata benzinarelor de 2 lei
          sigpic

Broker de asigurari DESTINE

Comment

• Tare piesa din videoclip

Degeaba te ataci rmn dar motorina pute......rau
            Last edited by ALO68; 8 August 2011, 18:36. Reason: Automerged Doublepost
            O viata avem Români si o cinste!Desteptati-va ca am dormit destul!

Comment

• nu ma atac, motorina e mai scumpa ca pret, deci automat mai buna, din moment ce nu va permiteti sa va luati pe motorina, va luati benzina
              sigpic

Broker de asigurari DESTINE

Comment

• multumesc colegului nostru Condaru pentru aeratoare

sigpic

Comment

• o masina care merge pe aer e cea mai buna)))

Comment

• sa mai si pluteasca
                    Ne plac femeile,dar,iubim masinile [SIGPIC]

Comment

• am si eu o intrebare pentru cei care au mai fost cu avionul...vreau sa imi aduc o un flex,bormasina etc si daca le pot pune in bagajul de cala..

Comment

• Originally posted by meterna View Post
                        am si eu o intrebare pentru cei care au mai fost cu avionul...vreau sa imi aduc o un flex,bormasina etc si daca le pot pune in bagajul de cala..
                        in mod normal poti sa le duci, dar vezi sa nu depaseasca 20 kg ca te va taxa, si ca sa fi sigur suna la compania unde ai biletul de avion si intreaba,ca sa nu te trezesti ca ti-l da in brate

Comment

• de ce vrei ma sa iei flexu in avion... ai nevoie de scaune usi tanse centuri de siguranta ???

bin laden mic ce esti :P
                          "when I grow up,sigpic I want to be a VDE"

Comment

• 2 scaune de avion la mine meterna si un hublou si daca ai in avion si clasa bussiness as vrea si o bancheta pentru locurile din spate

Comment

• Daca nu se mai aprinde beculetul de sub butonul de inchis/descis geam fata sofer , atunci cand "pun pozitia" , trebuie ( pot ) sa :
                              a) schimb tot butonul ?
                              b) schimb doar beculetul ?
                              c) schimb toata masina ?
                              ...se accepta doar o varianta de raspuns...si evident cea mai ieftina...
                              mersi in avans.

Comment

• cea mai ieftina varianta e A dac gasesti bec dac nu poti sa rogi pe careva sa iti puna un led smd in loc
                                ala cu ned 4 sped ... sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google