Discutii Generale L.C. Brasov

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• bec nu cred ca gasesti,cel mai bine iti pui led smd

sigpic

Comment

• Mersi fain. Sa trec pe la Micado ? Sau pe la magazinele cu piese auto ? Sau are cineva pe aici un asemenea led ?

Comment

• Propunerea mea e sa veniti si pe la intalniri daca tot postati intrebari....oamenii care v-au dat raspunsul oare sunt obligati sa va raspunda? Veniti la intalniri si mai discutam si despre probl.tehnice...
        Multumesc de intelegere si fara resentimente
        O viata avem Români si o cinste!Desteptati-va ca am dormit destul!

Comment

• pai da ma ALO dar poate omu vrea sa isi faca repede masina nu sa astepte pana la intalniri.Poate vrea sa vina cu masina fresh la intalnire

Comment

• astia nu vin la intalnire, ii intereseaza doar informatia :P
            sigpic

Broker de asigurari DESTINE

Comment

• Tocmai de aceea inchide-ti relatiile cu publicu'.exista service-uri,mecanici,electricieni..sa plateasca...aici au informatii pe de-a moaca si nici multumesc nu spun...unii dintre ei.
              O viata avem Români si o cinste!Desteptati-va ca am dormit destul!

Comment

• pacat

Comment

• ....am ramas fara replica....multumiri inca odata (poate celelalte nu au fost vazute) celor care mi-au raspuns...multumiri si lui EUGEN2008 de la care am cumparat intrerupatoarele pt. usi...poate ca as fi cumparat si un buton pt. deschis geamul de la unul dintre voi , dar in conditiile ....nu stiu ce sa zic

Daca acest forum "al brasovenilor" este doar un loc in care doar se fixeaza intalniri atunci este greseala mea si imi cer scuze .

Evident nu este obligat nimeni sa-mi raspunda ,iar daca cineva face acest lucru neconditionat atunci cred ca se poate numi forumist de 5 stele.
                  Prima data am fost "trimis" pe okazii...
                  Acum sunt suspectat de a fii mocangiu (vreau informatii moca....)...
                  Ma voi gandi foarte bine a treia oara.
                  Chiar nu ma asteptam....
                  Stima all.

Comment

• nu trebuie sa te superi, ca idee ar trebuii sa vii sa te vada lumea la fata, de asta s-a zis ce s-a zis, informatiile nu costa nimic eventaul sa te vedem la fata , daca ai timp poti sa vii azi intre orele 18:00-18:30 sa stam de vorba
                    Last edited by bv06rmn; 11 August 2011, 11:28.
                    sigpic

Comment

• Ca multi dintre voi am trecut de mult de varsta cu "supararile".....sincer nu sunt suparat , sunt dezamagit...nu ma asteptam , mai ales de la voi.
                      Stima all.

Comment

• cristisgm poti folosi si un led mormal pentru butonul tau
                        de la o bricheta.............................
                        Ne plac femeile,dar,iubim masinile [SIGPIC]

Comment

• speechless.....cu asemenea atitudine ma faceti sa imi doresc tot mai tare sa devin CAVALER .)
                          Last edited by unknown; 15 August 2011, 21:52.
                          sigpic

Comment

• dl organizator te rog frumos eu m-am gandit primu la asta :P
                            sigpic

Comment

• cine are curaj sa vada marea in astea 3 zile jumate???
                              Last edited by valeriuciprian; 11 August 2011, 22:26. Reason: Automerged Doublepost
                              "when I grow up,sigpic I want to be a VDE"

Comment

• Multumesc tuturor pentru sfaturi , idei , pareri.
                                Poate ca pentru mocangii ca mine informatia va fi utila (si este si gratis) : am rezolvat problema cu becul din butonul pt. inchis/deschis geamul cu unul similar (bec) cumparat de la Micado (1,20 ron).
                                Stima all.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google