Discutii Generale L.C. Brasov

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• sa trecem peste
    sigpic

Comment

• Originally posted by unknown View Post
      sa trecem peste
      Absolut de acord .Desi o patesc a doua oara aici poate doar mi s-a parut....desi nu sunt un sensibil , tin putin si la "stouri" ...

Oricum chestiunea s-a rezolvat.Poate ca baietii au fost mai glumeti astazi , si incepatorul de mine a cazut in bataia "pustii".
      Cred ca o sa ma risc si pe viitor sa caut ajutor aici , in cazul in care voi avea nevoie.
      Stima all.

P.S. nu se stie niciodata cand o sa va treziti cu mine la un gratar ...si mie imi plac micii , pulpitele si berica.....sincer am si un pic de burtica !!!!
      Last edited by cristisgm; 11 August 2011, 22:29.

Comment

• mamaaaa dar ce se ingesuie lumea la mare... usurel ca nu e loc pe plaja...
        "when I grow up,sigpic I want to be a VDE"

Comment

• n-are lumea bani, lumea e necajita
          sigpic

Broker de asigurari DESTINE

Comment

• Originally posted by cristisgm View Post
            Multumesc tuturor pentru sfaturi , idei , pareri.
            Poate ca pentru mocangii ca mine informatia va fi utila (si este si gratis) : am rezolvat problema cu becul din butonul pt. inchis/deschis geamul cu unul similar (bec) cumparat de la Micado (1,20 ron).
            Stima all.

nemernicii... cand mi s-a ars mie un bec de la buton si m-am dus sa ii intreb se uitau ca prostii si se intrebau ce bec o mai fi si ala... noroc cu alienu (dar el a uitat ca asta a fost demult) ca altfel mergeam maine la mikado ... la fel de 'increzator'...
            Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

• Originally posted by mc_alienu View Post
              de ce vrei ma sa iei flexu in avion... ai nevoie de scaune usi tanse centuri de siguranta ???

bin laden mic ce esti :P

daca am gasit aici ceva bun si eftin....miam luat niste scule....

Comment

• bravo bine ca ti-ai luat scule.Si eu cand aveam nevoie de ceva si nu aveam scula aceea era tare nasol.Acum mi-am cumparat de toate.Am scule ca pot sa ma apuc sa demontez un camion si mai imi raman piese pentru unul

Comment

• Daca ai burtica si asemenea placeri esti asteptat pe la noi....si sincer nu fi suparat,recunosc ca am fost cam acid,hai mai bine sa lasam toate intepaturile deoparte si sa ne ajutam cum putem....
                  Last edited by valeriuciprian; 13 August 2011, 12:19.
                  O viata avem Români si o cinste!Desteptati-va ca am dormit destul!

Comment

• de miercuri baieti cred ca intru in posesea Golanului 16.16v:P

Comment

• sa nu zici ca-i pui si GPL?

pardon,NOS......
                      Ne plac femeile,dar,iubim masinile [SIGPIC]

Comment

• phantom,mare om,mare caracter

sigpic

Comment

• Originally posted by boly76 View Post
                          sa nu zici ca-i pui si GPL?

pardon,NOS......
                          l-as pune pe apa) sau pe aer) daca ar fi posibili:P

Comment

• orice ii pui,noi te asteptam pe la intilniri.............poate vii si duminica

Comment

• dumnica asta n-am cu ce:P doar de saptamana viitoare o sa pot sa vin, ca miercuri o primesc

Comment

• cine imi poate da un link pentru kung fu panda 2?
                                unu care sa mearga fisierul.............

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google