sa trecem peste
Discutii Generale L.C. Brasov
Collapse
X
-
Originally posted by unknown View Postsa trecem peste
Oricum chestiunea s-a rezolvat.Poate ca baietii au fost mai glumeti astazi , si incepatorul de mine a cazut in bataia "pustii".
Cred ca o sa ma risc si pe viitor sa caut ajutor aici , in cazul in care voi avea nevoie.
Stima all.
P.S. nu se stie niciodata cand o sa va treziti cu mine la un gratar ...si mie imi plac micii , pulpitele si berica.....sincer am si un pic de burtica !!!!Last edited by cristisgm; 11 August 2011, 22:29.
Comment
-
Originally posted by cristisgm View PostMultumesc tuturor pentru sfaturi , idei , pareri.
Poate ca pentru mocangii ca mine informatia va fi utila (si este si gratis) : am rezolvat problema cu becul din butonul pt. inchis/deschis geamul cu unul similar (bec) cumparat de la Micado (1,20 ron).
Stima all.
nemernicii... cand mi s-a ars mie un bec de la buton si m-am dus sa ii intreb se uitau ca prostii si se intrebau ce bec o mai fi si ala... noroc cu alienu (dar el a uitat ca asta a fost demult) ca altfel mergeam maine la mikado ... la fel de 'increzator'...Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --
Comment
-
Daca ai burtica si asemenea placeri esti asteptat pe la noi....si sincer nu fi suparat,recunosc ca am fost cam acid,hai mai bine sa lasam toate intepaturile deoparte si sa ne ajutam cum putem....Last edited by valeriuciprian; 13 August 2011, 12:19.O viata avem Români si o cinste!Desteptati-va ca am dormit destul!
Comment
Comment