Discutii Generale L.C. Brasov

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• nu,niste socuri de curent si spray paralizant la manerele de la usi

sigpic

Comment

• skorpionking - ce sa zic ,imipare rau ca ti sa intamplat asa ceva..condoleante ptr. cas. si ce ti-au mai furat ...mama lor de deberdei.ar trebui sa li se taie mainile la astia care fac asa ceva...sa speram ca au lasat incuietoarea functionala.
      Cred ca ar trebui sa treci la asa zis tuning...jos manere facuta clean si poate o fi mai ok asa..acum depinde totusi ..eu cred ca ti-au urmarit masina de mult...ca au tot vazut-o parcata acolo ca si multi altii..si...ghinion de nesansa..ai gasit baietii de cartier care se plictiseau si facut ce au facut....speram ca o sa-ti treaca repede supararea..
      Un elogiu de trei minute şi o lacrimă de-o clipă nu scuză o neglijare care se măsoară în ani sau decenii.

Comment

• Originally posted by skorpionking View Post
        ca sa le "curete" pe toate
        nuuu...sa ii curatam noi pe ei

Comment

• pai ce ii stii?daca ii stii face-m o intalnire la ei/el

Comment

• Originally posted by skorpionking View Post
            pe langa cass mi-au luat si gps-ul si o lanterna
            imi pare rau...ai vreo pista ceva?

ps: asa la misto acu ca nu mai ai gps...cum mai ajungi la intalniri...o sa mai cunosti drumul?
            Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

• cine ma ajuta si pe mine cu imprumutul unei statii pentru joi saptamana viitoare eventual o inchiriez daca nu e scump pentru o zi(am un drum de facut pana la cluj)

Comment

• iti dau statia mea cu antena daca vrei

Comment

• Felicitari STEAUA pentru performanta........intotdeauna superiori
                  O viata avem Români si o cinste!Desteptati-va ca am dormit destul!

Comment

• Originally posted by phantom View Post
                    iti dau statia mea cu antena daca vrei
                    daca nu e scumpa inchirierea cu cea mai mare placere

Comment

• nu imi trebe chirie ti-o imprumut

Comment

• ok da-mi un numar de telefon sa te sun sa vedem cum face-m

Comment

• totul este complet vali am statia ,talpa si antena asa ca saptamana viitoare ti-o imprumut

Comment

• eu m-am intors de la cluj e liber drumul nu prea sta politia pe drumul sighisoara - tg-mures, :P

Comment

• dar statia este buna oricum ca nu te plictisesti la covrig asta in caz ca esti singur in masina

Comment

• multam fain de ajutor ramane sa ne auzim saptamana viitoare la telefon asa cum am vorbit;si pun si berea la rece

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google